melekortac @visnelicheescake 2. Gebeliğim benimde. Bugün tam 16 haftalığız ama hala hissedemedim. Bilemiyorum bana çok erken geliyo o haftalarda hissetmek ama oladabilir ya
visnelicheescake melekortac Maalesef işte her gebelik bir olmuyor 11-12 de net hissedeni gördüm burda zaten hani emin olmak için dinledim kendimi bağırsak mi vs diye ama bağırsak hareketlerini olduğunu düşünmüyorum
visnelicheescake Ppatya60 oow baya geç olmuş olabilir tabikide normal 24 kadar ben kızımda 17 de hissettim
visnelicheescake minikanne31 Valla cinsiyeti henüz bilmiyorum kuzum bakalım bunu bir daha ki aya doğruların 🥹
usenmedimyaptimbirvelet visnelicheescake oğlumu 23te hissettim. İkinciyi 19da falan hissettim sanırım
visnelicheescake Havin49_ herkeste farklılık gösterebiliyor kuzum burada 11-12 de hissedeni okudum bende şok oluyordum 😃
GirlandBoy_Mom visnelicheescake aşkım ben ilk 15 te hissettim böyle karıncalanma gibi sonra 20 lerde tam hissediyordum kusura bakma yeni girdim bebeğim
Nartanemmm visnelicheescake bende ikinciyi aynen bu haftada ve bu şekilde hissettim😁 Şaşırdım hatta 2. Gerçekten erken hissediliyomus diye
visnelicheescake Nartanemmm Dimi ya emin olmak için bir kaç gün daha dinledim ama yani bildiğin hareket
Mervekaram22 visnelicheescake kuzum 13+2 ve 5 gündür balon patlamadı kelebek çırpıntısı gibi hissediyorum oğlumu da erken hissetim kimse kalkıp demesin bağırsak hareketi onu biliyorum 😂😂zayıflığımızda etkisi olabilir 🤔
visnelicheescake Mervekaram22 belkide ya yok kaç gündür gozlemeldim özellikle gece yattığımda ve gün içinde oturduğunda oluyor ara sıra
Nrdnkrts visnelicheescake ikinci gebelikte karın kasları inceldiği için hareketleri daha net hissedebiliyorsunuz benim de nerdeyse elimin altında gibi oluyor son aylarda özellikle bütün hareketlerini net şekilde dışarıdan görüyorum kipirdamasinu
Nrdnkrts visnelicheescake evet 12 haftalikken ultrasonda elini ağzına götürdü sonra ayaklarıyla kendini itti zıpladı gördük aynı anda hissetmiştim o yüzden emin oldum