susaMom_ Daisyy000 Bende de plasenta aşağıdaymış çıkmasını bekliyorum çıkmazsa sezeryan olacakmışım 🥹 korkuyorum tekrardan doğum yapmaktan
Daisyy000 susaMom_ Benimde plesanta hafif aşağıdaymıs,detaylı ultrasonda söylediler. Doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir demişti. Sizinde çıkar belki 🌸
susaMom_ Daisyy000 Bekliyorum muhtemelen çıkması zor gibi duruyor 1.5cm kalmış tamamen kapatmasına kenarda duruyor 🥲
Daisyy000 Xaza Hayaller hayatlar 🤭Bende güya kimseye söylemeyecektim, 12de karnım çok belirgin çıkınca herkes öğrendi mecbur 🤭🤭 Sizin ic karnınız baya geniş demek ki 🌸Çok büyük avantaj çatlak vs olmaz belki 🌸
Xaza Daisyy000 ilk hamileliğimde de böyleydi 9 ayda baya büyümüştü ve son ayda aşiri çatlak olmuştu malesef🥲
Daisyy000 Xaza Benimde ilkinde çok catladi, artık çatlayacak yeri kalmadı sanırım 🤭 doğumdan sonra çok rahatsız olursam lazerle çatlak tedavisi yaptıracağım
Simsiyahh Daisyy000 ben 27+2 yim ama hiç böyle değil bende 15 kilo aldım bundan bir tık küçük duruyor
Xaza Daisyy000 evet tam olarak ayni durumdayiz bende de çatlayacak yer kalmadi🥲lazerle çatlak tedavisi olmaği bende istiyorum ama aşırı korkuyorum ya:(
Simsiyahh Daisyy000 ahahaha siz bir de akşam görün diyorsunuz dödmdmdm ya tabi şimdi böyle dedim ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı benim karnım çıkmış çıkmamış önemi yok yani hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🤲🏻❤️🥰
irem_zengn [silindi] bizde 27+1 iz az önce doktordan geldik ve 1409 kilo bizimkisi hepten sanırım şişko
Ozgemlym Daisyy000 oyyy maşşallah 😍😍 27+1 iz benim daha yanlara büyüyor erkekmiydi sizin🥰 5 kilo aldım ben
Daisyy000 Mucizem_63 Her yeni gün yeni kilo almış oluyorum resmen bugun tartıldım 1 kg daha almisim🤣🤣 Yıldım ya nasıl bu kadar alıyorum anlamadım