sibell77 çok çok çok geç gördüm mesajı, iki aydır girmiyorum foruma kusura bakmayın. Ben memnundum. Asistanlar tanıdığım asistanlardi, stresli bir doğum olmasına rağmen hep sakinleştiremeye çalıştılar beni. Bir yerden sonra sakinleştirici verdiler zaten, o sıra ne dedim ne yaptım hatırlamıyorum…
Servise çıkınca hemşire var kapalı bir bayan (tek tesettürlü vardı ben yatarken), nasillll fena… O bana bağırdı ben ona ameliyat sonrası. Sonra asistanlar geldi ziyarete… Onlara durumu anlattım, orada kalmak istemediğimi, beni perinatoloji servisine geri götürmelerini istedim. Hemşireye ne dedilerse artık çıkınca, kadın birden canım cicim tatlım demeye başladı… Tansiyondan yatıyordum, bebeğim yanımda değildi zaten, bir de hemşire tribi çekemezdim. Perinatolojiden Gökalp bey ve servis hemşireleri de hiç yalnız bırakmadı, sürekli gidip geldiler yanıma sağ olsunlar… Ben dört gün kaldım. İkinci gün sinir krizi geçirdim, tansiyonum çok çıktı ve kasildim kaldım kazık gibi oldum. Kalp doktorumla konuştum, hastanedeki ile de konuştular ve ortak kararla bir tedavi başladılar. O tedavi sonrası da gözlem şart. O sebeple biraz uzun sürdü benim yatış