minismom [silindi] benimkide bi sure oyleydi cay bardagıyla icerdi az az pek suyla arası yoktu sonra bi anda suya sarmaya basladı 1.5 yasından sonra falan ama doktor bi sıkıntı gormedigi icin pek ustune dusmemistim kendiliginden alıstı
[silindi] minismom bizim doktorumuz da sıkıntı görmüyor aslında canım, çünkü çişli bezleri yeterli diyor ama benim içim rahat değil işte
minismom [silindi] alısır alısır merak etme canım doktor sıkıntı gormediyse rahat ol 😊 hatta bi sure sonra o kadar alısıyolar kii uyumamak icin bile surekli su iciyolar 🤣🤣
aselinannesi38_ [silindi] benimde kızım hiç içmiyor Dr zorla ver diyor veriyorum geri çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım
[silindi] aselinannesi38_ benimki de geri çıkarıyor ama bizim doktorumuz sıkıntı görmedi çişli bez sayısı önemli dedi
minismom [silindi] gorursun insallah canım hatta bu icmedigi gunleri unutup yeter artık dersin uyusun diye 😂😂
Blueeberryy Alpi iciyo suyu seviyo mamadan hemen sonra susamiyomu ki ben aventin mama biberonuyla veriyorum onlada dene istersen
[silindi] Blueeberryy o biberonla da denedim işte anca aç olacak mama sanıp içiyor az bir şey, su olduğunu anlayınca yutmuyor tükürüyor
[silindi] Blueeberryy valla hiç sevmiyor ya biberonu itiyo diliyle yada ısırıyor oyun yapıyor. Doktor sıkıntı yok diyo ama nebileyim su içmeyince içim rahat olmuyor niyeyse 😂
Havin49_ [silindi] benim oğlum 6 aylıktan beri normal bardak dışı su içmiyor biberon almıştım alıştırma bardağı almıştım hiçbirini istemedi normal çay bardağında içiyor😀