Csmsk ksgl evet çok sertti, gaz sancısı olduğunu düşündüm ben afedersiniz ama bugün Nst de bebeğimin kalp atışları dengesiz çıktı keşke dün gece o haldeyken gitseydim acile diye pişman oldum. İnsan evham yapmamaya çalışıyor ama sanırım yapmak da gerekiyor
Yagizelifnur canannnblbll 40 hafta dolucak yarın 4 cm açılmam vardı ilerlemiyor bir türlü plesantası da yaşlandı artık o yüzden
Elff_ @“Asoyaso34” benimde 38 +3 12 Ekim’de ama bebek aşagıya bile inmemiş dedi doktorum birazda bebişin kilosu önde ded o korkutuyor beni vajinal doğum için
ksgl Elff_ bebişin kilosu kaç paylaşmak isterseniz tabi? Ben de aynı durumdayım benimki baya önde. Doğsun diye tüm tuşlara bastık şuan
Asoyaso34 Elff_ yaa kaç kg söylemek isterseniz tabi benimki 37 haftalıkken 2700dü şuan kaç oldu bilmiyorum cumartesi kontrolümüz şuan normal doğum pozisyonundayız regl ağrılarım gibi ağrılarım var ama gelmeye niyeti yok gibi
Csmsk ksgl bebekte kalp ritmi yüksek çıktı 2 saat sonra tekrar çektiler normale döndüğü için saldılar. Ama bugün anladım ki gitsem mi gitmesem mi diye düşünmek yerine gidip belirsizliği kaldırmak gerek. Ben hep iyice ağrıyı evde çekip gideyim suni dayarlar yoksa diye düşünüyordum ama önemli olan bebek için sıkıntılı bir şey olma riski gördüğümde koşa koşa gitmek gerekiyormuş.
Selinaygzy27 39 haftalık 7 gün kaldı diyor uygulama bakalım ne zaman gelecek minik heycan korku ile bekliyorum ilk gebeliğim
Evremk haftaya girdim. Fakat 35+4 te 2 cm açılmam olduğunu ve bebişin baya aşağı indiğini öğrendim. Kilomuz 1 hafta geriye geldi. O yüzden biraz daha büyümesi iyi olacak. Çok ayağa kalkmamaya çalışıyorum. Bakalım ne zaman gelecek 🥰
Busradoga ipek63yldz_ tam net bir gün vermedi 24ünde tam 38+0 oluyorum o gün belirleriz günü dedi doktorum 🥲