Csmsk Gmoli benim şu an 38+0. Artık her an gelebilir endişesindeyim. Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🙏🏻🌸
BCNU busra2512 bebeğimiz kız. Amin, hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.Kasıklarda bende de çok baskı var yürürken,iyice aşağıya indi. Sizin bebişinizin cinsiyeti ne?
busra2512 BCNU bizim de kız 🌺 aslında karnımda inmedi aşağıya benim ama ister istemez rahim büyümesi falan da tetikliyor olabilir
tturta BCNU bizim de sabah 8.30. Yaklaşık 3500 olur diye düşünüyorduk ama bugün yaklaşık 3060 gibi ölçtü doktor, iyi mi sizce
canannnblbll gklp_2025 beklemedeyiz bakalım uygulamada son 10 gün gözüküyor çok heyecanlı🥹 bir an önce doğsa keşke❤️
Yagizelifnur Yarın doğuruyorum Allah ın izniyle suni sancılı olucak herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🌸
Figen00 Gmzexx bende Ekim 25 istiyorum doktorum uygun görürse 25/10/2025 tarihi çok güzel olurdu aşırı ayaklarım bir anda şişti ara ara ağrılarım oluyor umarım sorun çıkmaz o güne denk gelir
Yagizelifnur canannnblbll 40 hafta dolucak yarın 4 cm açılmam vardı ilerlemiyor bir türlü plesantası da yaşlandı artık o yüzden
Asoyaso34 38+3 doğum tarihi 12 ekim olarak vajinal doğum bekliyoruz bakalım henüz gelmeye niyeti yok🤣
SAREKINACI Asoyaso34 beklenti söylemedi devlet hastanelerinde ilk doğum için 41 haftayı normal görüyorlar ama benim için çok zor