sedef3 Merhabalar herkese , dün doktora gittim 5 hafta 6 günlük kese çok sağda pazartesi günü ortaya gelmezse ya ilaçla düşürülecek yada ameliyat etrafınızda bu durumu yaşayan oldu mu
busra2512 BCNU bende sancı yok ama yürürken kasıklarım ağrıyor bazen. Kız mı erkek mi bebiş 🌺 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
BCNU busra2512 bebeğimiz kız. Amin, hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.Kasıklarda bende de çok baskı var yürürken,iyice aşağıya indi. Sizin bebişinizin cinsiyeti ne?
S-nur1 34.haftadayız planlı sezeryan olacağım henüz gün konuşmadık ama sanırım Ekim sonu olur diye düşünüyorum hatta 29 Ekim felan olsa 😅👶🏻 Sizlere kaçıncı haftada gün verildi
demirrleydi_ gklp_2025 34+1 şuan doktorum ekim sonu alırım seni doğuma dedi daha bir gün belirlemedik her hafta kontrol var daha erken bile gelebilir bizim sıpa 🥰
minnoshan 34+2yim doktorum izinde olacakmış 37+6da alalım istersen dedi ama ben 38i geçsin istiyorum bebişim izin dönüşünü bekleyebilirse 3-4 kasım gibi olabilir
sevgibrlk Csmsk ayy ben de 15 Ekim ama bebeğim çok zorluyor nasıl olacak bilmiyorum vakit geçmiyor artık
Nissog Nejbir Bende 37+4 üm ☺️bende karnıma arada sancı giriyor yalancı sancı büyük ihtimalle fakat belime giren sancı yok. Belden karına doğru oluyormuş doğum sancısı. Sanırım benim daha zamanım var 🙂↔️
Nejbir Nissog benimde oluyor öyle ama belimden daha karnıma vurmadı . doğuma hazırlık herhalde benim 3. Gebelik sizşn kaçıncı
sedef3 Merhabalar herkese , dün doktora gittim 5 hafta 6 günlük kese çok sağda pazartesi günü ortaya gelmezse ya ilaçla düşürülecek yada ameliyat etrafınızda bu durumu yaşayan oldu mu
ksgl Csmsk karnınız semsert miydi yani basketbol topu gibi derken benim de karnım çok yorulunca taş oluyor dinlenince geçiyor
Csmsk ksgl evet çok sertti, gaz sancısı olduğunu düşündüm ben afedersiniz ama bugün Nst de bebeğimin kalp atışları dengesiz çıktı keşke dün gece o haldeyken gitseydim acile diye pişman oldum. İnsan evham yapmamaya çalışıyor ama sanırım yapmak da gerekiyor