Nejbir gklp_2025 37+4 bizde beklemedeyiz sizle3de durumlar nasıl beni arada yoklayan bi sancım var ama inanılmaz bi bel ağrısı da var
BDilannn Nejbir benımde 37+ 4 felaket bel agrısı var kendımı ceviremıyorum aynıyız sakat gıbıyım evde yürürken anıden sancı gırıyor belime sag bacagıma
Nissog Nejbir Bende 37+4 üm ☺️bende karnıma arada sancı giriyor yalancı sancı büyük ihtimalle fakat belime giren sancı yok. Belden karına doğru oluyormuş doğum sancısı. Sanırım benim daha zamanım var 🙂↔️
T2511- Pandapella ben dün doğuracağım sandım biraz ev işi yapmıştım baya sancılandım☺️ artık doğsun kavuşayım istiyorum
busetatli gklp_2025 38+6 beklemedeyiz 9 Ekimde tam 40 haftayı dolduruyoruz o gün yatış yapılacak hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️🤲🏼
Pandoraagartha 6 ekim 🥰 Ama normal doğum olacağı için net bir tarihimiz yok tabi. Bizimki neler neler yapıyorum gelmiyor gününü beklediğini düşünüyorum artık ☺️
Pandapella T2511- ay bende öyleyim ya hem hemen doğsun kavusayim istiyorum hemde biraz daha kalsın istiyorum değişik 🥹🦋
Sayoss erikarpuz konuyla alakasız ama 😂 ya ben nickname değişmek istiyorum nasıl yapabilirim bilgin var mı
T2511- Pandapella ben artık doğsun istiyorum çok zorlanıyorum 4 yaşında oğlum var oturmak kalkmak hersey eziyet gibi. Sizin ilk hamileliginiz mi
BCNU busra2512 benim de var şanlı sezeryan 6 Ekim, 39. Hafta olacak :) daha önce gelmezse tabi, biraz sancılarım var
busra2512 BCNU bende sancı yok ama yürürken kasıklarım ağrıyor bazen. Kız mı erkek mi bebiş 🌺 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Cessika Lalakaplangl Aaa ben dee. Yarın sezaryen için gün alacağım Allah’ın izniyle. Sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🍀