Nurkl Busranur_mnts ben de ilk hissiyati 17. Haftada hissettim 17 den 19. Haftaya kadar bir daha hissedemedim 19. Haftada daha net ve belirgin hissettim . Evet düzenli hareketler 28. Haftadan sonra bekleniyormus canım. Plesentanin önde olması da biraz daha zorlaştırır tabiki . Sağlıkla kucağınıza alın ❤️
Busranur_mnts Nurkl amiiin iyi mi diye düşünüyorum hep ufak bi kıpırtı gibi olsa da içim rahatlıyor azcık 🤭
Minikkkk_0 Nurkl bende de geçen gün oldu çok korktum ama normalmiş 2 gün çok kuvvetli ve uzun süreli hissettim 1 gün sakin ve az ertesi gün yine çok ve sert
2812 Minikkkk_0 gördüm postlarınızı benim de 21. Haftada 30 mm ölçtü gayet normal dedi hiç birşey de vermedi 25 mm ve altı risk dedi ben gene burdan okuduklarımdan ötürü dikkat ediyorum mecbur yemek yapıyorum makinaya bulaşık dolduruyorum o kadar yapacak kimsem yok çünkü
Minikkkk_0 2812 benim 33 di 34 oldu sonra 31 en son dün 29 çok kısa değil normal biliyorum ama en küçük yorulmayla falan kısalıyormuş o yüzden çok dikkat ediyorum çünkü ara ara vajinamda baskı bıçak saplaması zonklama gibi şeyler oluyor dinlenince geçiyor
2812 Minikkkk_0 bence o ağrının onla ilgisi yok ben 17. Haftamdan beri vajinamda ağrı hissediyorum yani
Minikkkk_0 2812 inşallah yoktur bende olmamasını isterim inşallah sağlıkla sıhhatle tam zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız