YyyyYasemin Nurkl bende sürekli elim karnımda oluyo hissetmeye çalışıyorum aklım başka bişeyde bile olsa nasıl odaklandıysam sürekli istemsiz hissetmeye çalışıyorum 🥹
bersah34 2812 insAllah benimkide gözükür ilk defa görucem oğlumu hem heyecanlıyım hem evhamlıyım bakalım hayırlısı olur insAllah🥰
Nurkl ikiprensesannesi___ bir yandan alışverişler eksiklikler yetebilir miyim duygusu iyi mi sağlıklı mı 😂😂 Daha bir sürü duygu karmaşası
ikiprensesannesi___ Nurkl en kolay alış veriş bunun bide doğduktan sonra deliye bağlaması var aman kakasını yaptı yada yapmadı emiyo mu emmiyo mu üf sayarken daraldım🤣Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🥰
2812 Nurkl elimizde değil ister istemez korkuyoruz hele bu çok hareketli diyenleri duyunca ay diyorum niye benim ki böyle ama benim plesanta durumu var bebek belki sakin vs doktor her bebek bir olmaz bazısı yata yata büyür anne karnında derdi bir de benim genelde sırtı dönük oluyor
Nurkl 2812 dimi ben de okuyorum yada duyuyorum çok hareketli falan diye ister istemez kıyaslama yapıyor insan . Çok doğru diyorsun her bebek bir değil, ben genellikle anlamıyorum dönük mü değil mi sadece nerde olduğunu anlıyorum gobegimde
2812 Nurkl evet cidden ister istemez o kıyas oluyor yani çünkü insan daha net hissetmek istiyor .Benim bazen kasıkta bazen göbekte bazen göbek hizasında
Busranur_mnts Nurkl ay ben 17 gibi ufak dalgalanma pıt vs hissediyordum 18de de devam etti 20e yeni girdim 19. haftada sakin gibiydi daha net bi hareket hissetmedim ama ufak kıpırtılar oluyor gibi ben de arada dürtüyorum sola yatıyorum hemen kendini belli etsin istiyorum ama daha düzenli net hareketler için erken galiba bana da plasenta önde dediler ama nereye yerleşmiş bilmiyorum ben genelde sağdan soldan hissediyordum
2812 Busranur_mnts şöyle plasenta ön arka sağ yerleşimli oluyor hepsi normal aslında bir problem yok ön olunca bebeğin önünde oluyor göbekte yani yastık görevi görüyor bebekle anne arasında bu da bebeğin hareketlerini geç ve daha derinden hissetmeye sebep oluyor ha şu da var çok hareketli bebekse bunun da pek önemi olmuyor gene de bebek net hissediliyor ayrıca ultrasonda görüntü almak biraz zorlaşabiliyor bu durumda bebek arkada olduğu için
Nurkl Busranur_mnts ben de ilk hissiyati 17. Haftada hissettim 17 den 19. Haftaya kadar bir daha hissedemedim 19. Haftada daha net ve belirgin hissettim . Evet düzenli hareketler 28. Haftadan sonra bekleniyormus canım. Plesentanin önde olması da biraz daha zorlaştırır tabiki . Sağlıkla kucağınıza alın ❤️