beyzayaman78 Selamlar 8. Haftadayım şimdiden yürüyüşe başlamalımıyım sadece uyumak istiyorum şimdiden 3 kilo almışım🥲
ecenin_annesi 23+4 haftalık hamileyim 72 ile başladım şu an 79’um amaaan kızlar hepsi verilir merak etmeyin önemli olan gerçekten bebeğinizin ve sizin sağlığı💕
neslince kartanesi___ Ben 1 ay içinde bı anda 5 kilo aldım 21 haftalık olduk 67 kilodayım haftalık 1kg 250gr yani ve kendimi çok şişko hissediyorum benimde modum çok düştü bu yüzden diyet yapmak istiyorum ama kimse önermiyo hamileyken diyet olmuyor mu ki
mervemerver kartanesi___ bende 19 dayım ben 75 ile hamile kaldım Şuan 80 oldum bu 5 kilonun 3 ünü bu ay aldım gibi birden iştahım açıldı ne yapacağım bilmiyorum
merzel kartanesi___ herkes 60 kilolarda hamile kalmış ne güzel😭 91le hamile kaldım 20.haftadayım 88 oldum yeni. İlk aylar pek yiyememiştim. Şimdi de aşırı yememeye çalışıyorum ama açlık başladı çok fena. 100 görmeden doğuma girmek hedefim umarım başarırım..
Zulalaydmr kartanesi___ bende 30 civarı almıştım 3 ay oldu 20 kilo gitti bünyeye göre değişirde gidiyor ya o emzirirsen felan bi de zaten kırkından sonra sürekli hareket halinde olucaksın bebişinle ilgilenmek için henüz spora başlamadım ama başlayınca eski kiloma dönebileceğimi düşünüyorum stres yapma yani
Zulalaydmr Fyzytt gerçekten öyle bana da az ye zorlanırsın şöyle olur böyle olur dediler hiç takmadım valla yedim de yedim 😂
feyzavemercimek kartanesi___ Aşko üzülme senden beterleri de var mesela ben 😂 gram umrumda da değil 120 kilo hamile kalan kadınlar var yapma 65 nedir 70 nedir ben hamile kaldığımda 75 tim 15 haftalık olduk 80 oldum canın sağ olsun ya 💕🌸
Brna16 kartanesi___ ben ilk 3 ay hiç kilo almadım. Şu an 36+3 toplam 8 kg almışım. Ekmeği tüketmezsen eğer çok kilo almazsın 61 ile başladım şu an 69 kgyum
RubyK 83 ile başladı serüvenim 32.haftamdayım nerefeyse 100 kiloyum başta kafama takıyordum yapacak bişey yok doğumdan sonrasına bakıcaz artık.Lipödemliyim onun da etkisi var tabi
Hnddmr Papatyaaam1 aynen 48 le hamile kaldım 34 haftayım 67 kiloyum elden bişey gelmiyo napım yani verecez inş bebek 2400 geldi ultrasonda
Ahsen21 kartanesi___ nasıl besleniyorsunuz 26 haftalık gebeyim ama 45 kilodan anca 48 kiloya cikabildim bende az bişey almak istiyorum
kartanesi___ Ahsen21 hamilelikten önce nasıl besleniyorsam öyle beslendim açıkçası aşerme de yaşamadım. Ekmek çok tüketirim çok kilo aldırıyor
busra05_ kartanesi___ 57 kıloyla hamıle kaldım ve daha gebelıgın başlarında baya kılo almıstım sonlara doğru duba gıbı olmustum panda 🐼 gıbı😂😂 doğum sonrası suan 4. Ayım 57 kıloyum🥹♥️ etrafu cevreyı kafaya takmayın ben cok takmıstımm