Yazışmaları okuyunca bana bi gülme geldi 😂😂Ben 65 kiloyla evlendim boyum 167 ve o zaman bile kendimi kilolu görürdüm kafama tüküreyim incecikmişim halbuki 😂 sonra evlilikten dolayı kilo aldım kilo vermek istedikçe kilo aldım her akşam eşime ağlıyordum kendimi beğenmiyordum kıyafetlerim olmuyordu ve sürpriz bi şekilde o ara hamile kaldım 85 kiloyla sonra düşük yaptım düşük sonrası psikolojik olarak etkilendim yine yemeğe verdim kendimi ve 93 kiloya çıktım o ara tam vermeye niyetlenip bir hafta diyet ve spora başlamıştım ki tekrar hamile kaldığımı öğrendim şu an 29 haftalık hamileyim ve 105 kilo oldum 😂 Normalee kilo için her gün ağlayan ben asla takmıyorum çok şülür bebeğim de ben de sağlıklıyız inşallah süreci sağlıklı bi şekilde tamamlarız sonra veremem diye düşünmüyorum nedense veriririm Allahın izniyle kiloyu kafaya takan arkadaşlarım bence hamileliğin keyfini çıkarın kiloyu kafaya takmayın ben hayatımda en özgürce yemek yesiğim önünü arkasını düşünmediğim bi dönemdeyim açıkcası bebişim doğsun sonrasını elbette hallederiz 😍