ita zeyonline01 ege üniversitesi kadın doğumu arayarak alıyorum ben ilk aldigimda da o şekilde almıştım
fatos1905 Can hastanesi Hakkı Aytaç a gidiyorum çok memnunum. Çok ilgili her an ulaşabildiğim biri kendisi
gzemayna ita doğum ücretini konuştunuz mu ? Doğuma da Ali bey mi girecek bende Ali beyde muayene olmayı düşünüyorum
ita gzemayna evet konuştum doğum ücreti 45 ama yılbaşı sonrası ne olur bilmiyorum dedi birde kendisinin girmesini istersek giriyormuş ama büyük ihtimalle fiyat farkı olur
AuraMomB aprilbaby henüz daha bilgi almadım doğum nisanda olduğu için de bilgi vereceklerini sanmıyorum açıkçası
topali Busraynr benim nasipse mayısta Aliağadan izmir şehir hastanesine gidiyorum doktorum dilek kartal ama bütün doktorlar iyi diye biliyorum başka semtteki iyi doktorların çoğu şehir hastanesine geldi
3535abc Ben özel sağlık hastanesi doğum olcak Allah’ın izniyle doğum nisan 2 haftası olcak doğum ücretini konuşmadık daha
pablola Busraynr Mayıs gösteriyor ama doğru düzgün bir doktor bulamadım 😔 şuan hem devlet hem mavi deniz özel takipliyim devletten memnunum ama doğumu orda yapmak istemiyorum. 😔