1kediannesi1 dibus normal polikliniğe gidiyorum ama erkan çağlayan var ondan çok memnunum iki üç kere gittim tek tek anlatıyor
flz3576 Busraynr dogumum nisanda olcak Ege yaşam da muayenelerimi oluyorum doğumda Ege üniversitesi hastanesi siz peki 🫠🫠🫠
ita Kızlar selam 🙂 ege üniversitesinde Ali Akdemir hocaya gidiyorum çok memnunum Nisan sonu gibi doğum gözüküyor şimdilik inşallah herşey güzel devam eder 🙂
gzemayna ita doğum ücretini konuştunuz mu ? Doğuma da Ali bey mi girecek bende Ali beyde muayene olmayı düşünüyorum
-Yusufumm- irmairma merve hanıma başladık hastaneyle de anlaştım çok şükür çok iyi birisi çıktı kendisi :)
aybike2212 Busraynr benim Haziran 5 görünüyor ama sezeryan olursa diye mayıs sonu gibi olur diye tahmin ediyorum bende Ayrancılar’da Hayri aksüt var ilk doğumumu da kendisinde yapmıştım 12+4 haftalık hamileyim yine aynı doktora devam ediyorum
ita zeyonline01 ege üniversitesi kadın doğumu arayarak alıyorum ben ilk aldigimda da o şekilde almıştım
irmairma -Yusufumm- eminim oda iyidir tabi ben ilk aysel hanımı duyup gittiğim için söyledim 🥰 hayırlısı olsun