MS2 seher_3590 ay evet yaaa doğruuuu ya ben şimdi kız istiyorum ya herkesinki kız gibi geliyo 🥲🥲🥲 ama gerçekten kafa yapısı tam oğlum sağlıkla gelsin bi kızın var bi de oğlun olsun tam tersi de bana 😭❤️❤️❤️
seher_3590 MS2 bu kesinlikle doğru bende bana sorulan bebekleri hep erkek olarak görüyorum genelde ama hayırlısı olsun kuzum ne fark edecek tabii ki iki meyveden de tutsak güzel olur🫠🥰sen gittin mi doktora bir daha ne dedi
seher_3590 seher_3590 bi bayan daha vardı canım senin gibi oğlu varmış kiz istiyor tabi haliyle baktim onu kide erkek 2 yere de sordum hatta onlarda erkek dediler
Feyhan aazizeee sağda duruyor erkektir bence yinede çok erken tahmin için bu haftada instagramda tahmin yapan sayfalar var onlar daha iyi bakıyor bana bu haftada kız dediler bakalım bekliyorum
Feyhan aazizeee Cinsiyettahminciabla var canım ben ona baktırdım %90 diyor yanılma payım yok diye genelde yanılmam diyor baktığı kişilerde hep geri dönüş yapıyor doğru bildiniz diye bende 6 haftalıkken baktırdım kız dedi bana 4 teoriye birden bakıyor