seher_3590 yourpariah valla kuzum ben pek anlamıyorum çokta merak ediyorum çok iyi bilen yerlerde sordum hepsi erkek dedi benimkisi merak yoksa sağlıklı hayırlı evlat olması önemli
yourpariah seher_3590 yaa evet aslında daha cok erken ama insan merak ediyor 14. haftada falan netleşiyormuş o 3 çizgi😊 hayırlısı ve gönlünden geçen olsun yavrum ilki erkek mi?
seher_3590 yourpariah tam 14.haftada özele gidicem canım cinsiyet icin net belli olmasını bekliycem😊🥰kızım var 5 yaşında canim
yourpariah Cukulutalisalep yaa ağzından bal damlıyooo gönlümden gecen de kız insallah belli olunca etiketlerim askım😘
Feyhan seher_3590 hayır yanlış anladınız kafa büyük değil kafa yapısı sivri durursa erkek diyorlar yuvarlaksımsı olursa kız diyorlar ben büyük diye bir kelime kullanmadım
seher_3590 Feyhan yok kuzum sen demedin zaten anladım senin demek istediğini ama böyle ben kendim bakınca büyük ve biçimsiz geldi bana onu söylemek istedim🫠
MS2 seher_3590 ya ben yorum yapmıştım size sanki ne dedim tam hatırlamıyorum ama kafası oğluma aşırı benziyo 🥲
seher_3590 MS2 canım sen bende kararsız kaldin sanki ilk kız dedin ama emin değilim dedin sonrada cikintiyi fark ettin erkek heralde dedin sen oğlunun ultrason fotosunu atmistin evet çok benziyor 😃😇🥰
MS2 seher_3590 ay evet yaaa doğruuuu ya ben şimdi kız istiyorum ya herkesinki kız gibi geliyo 🥲🥲🥲 ama gerçekten kafa yapısı tam oğlum sağlıkla gelsin bi kızın var bi de oğlun olsun tam tersi de bana 😭❤️❤️❤️