vanilya_kokusu_ Kızlar her sabah bir tatlı yada yemek kaşığı pekmezi tuketsem çok şeker almaz dimi vücudum pekmezi biz yaptık içinde hiçbir katkı maddesi yok kayinbabamin bahçesinden üzüm aldık bide faydasi nelerdir
nilsumm vanilya_kokusu_ Faydası pekmez kan yapar canım ama bence her sabah tüketme şeker yapabilir haftada 2 gün sabahları tek tüket🥰
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Bence yiyebilirsin bacim ev yapimi pekmez kan yapar koz demir deposu yanina bide c vitamini iceren meyve falan yesen protakal gibi kivi gibi emilimi cok iyi olur
busebasaran06 vanilya_kokusu_ bizim de pekmezimiz el yapımı canım tahinle karıştırdım her sabah 1 yemek kaşığı aç karnına içiyorum valla
vanilya_kokusu_ MadameTussauds teşekkür ederim balllim bol bol kan olsun ya kusmaktan zaten depolarimız tükendi 😂😂
Aysgllarkn vanilya_kokusu_ canım ben hergün ya tahin pekmez karıştırıp ya da tek başına bir kaşık içiyorum. 1 kaşık şeker hastası yapmaz😂
Aysgllarkn vanilya_kokusu_ bişey olmaz çok tatlı ya da hamur işi, karbonhidrat tüketmiyorsan korkma, korkuyosan da tüketmiyosundur zaten 🥳
atkaplan vanilya_kokusu_ ben her sabah ac karnına 1 yemek kasıgı dut pekmezi yiyorum ama abartmıyorum 1 kasık sadece. Gun içinde de tatlı seyleri cok sınırlıyor veya hiç tüketmiyorum gayet faydalı bi yiyecek gunluk 1 kasıktan bi sey olmaz bence
bizzocone vanilya_kokusu_ benim gebelik şekerim yok şeker yükleme yaptırdım. Bir bardağa biraz pekmez biraz da sıcak su koyup içiyorum her gün
adatuna vanilya_kokusu_ günde bir kaşık pekmezin faydası pek olmaz kan yapması için doktorum litre litre içmen gerekie demişti. Sadece tatlı ihtiyacınız gideriir
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Normal bacim öyle gelir insana ben diyorum 22. haftada daha hala kusuyordum senin haftalarda benim tuhaf bi sekilde pik yapmisti artik cildirmanin esigine gelmistim ama sabir kuzum sabir