saadilek2 Cimcime30 çatlama gerçekleşmiş çizgi silikleşmeye başlamış dün ve bugün pik olduğu zaman birliktelik olmadı, olursa bugün olucak geç mi kaldım acaba. Öncesinde 26,28 inde birliktelik oldu🙂↕️
saadilek2 Bir1kelebek silikleşmeye başlamış🙂↕️ kaçırdım galiba dün birliktelik olmadı ama 26,28 inde olmuştu bide bugün birlikte olsak geç kalmış olur muyuz 🫣
Bir1kelebek saadilek2 ilk paylaştığın fotoğraf tarihler yukardan aşağıya mı aşağıdan yukarıya mı onu anlayamadım ben pek
saadilek2 Bir1kelebek toplu attığım fotoğraftaki en alttaki test bugün öğlen yaptığım test şimdi attığım ise bu akşam yaptığım test
saadilek2 Cimcime30 pik olduğu gün mü çatladığı gün mü önemli acaba pik olduğu günleri değerlendiremedik çünkü bugün akşam üzeri çatlamış☺️
saadilek2 Cimcime30 bu yumurtladığım anlamına geliyor değil mi? Doktor çok yumurtan var ama çatlamıyor olabilir dedi. Bu testlere görede pik olup çatladı anlamına geliyor yani değil mi?
saadilek2 Bir1kelebek bu akşamı değerlendirdim ama ben bilmediğim için pik olduğu günlerde de denemek gerekiyormuş😅 neler öğreniyorum ya ilk çocuğumda hık dedik oldu hahaha 2. Çocuk olmayınca öğrenmeye başladım daha neler öğrenicem bakalım:) İnşallah tutmuştur 🙂↕️🫠