penbe_karisi abdulhamit kizzz mercimekkk corbasindan ala yemek mi var afiyet şifa olsun minik kuşa ♥️💋
QueenBahar_ penbe_karisi hiç fikrim yok şu erkenden yemek ayarlama işini çok seviyorum rahat rahat aceleye girmiyor afiyet olsun şekerim 🥰
penbe_karisi QueenBahar_ 🤣🤣🤣🤣en sevdiğim sen sevdigim harikaaaaa ♥️♥️♥️ saol askimm ya akşama kadar mutfak temiz kalıyor yemek kokusu çıkıyor evdennnn
demirrleydi_ penbe_karisi ayy ıspanak uğraştırıcı o kadar ayakta kalamam belim kırılır etli bamya mı yapsam bilmedim ette buzlukta 😂😂
penbe_karisi demirrleydi_ oho ben bu gece rüyamda gördüm hemen eşimi yolladım aldı ben yıkadım temizledim seçtim şimdi doğrayıp yarına hazırlayacağım 🤣🤣🤣😁🤣😁
penbe_karisi [silindi] cokkk severimm mercimek çorbası😋😋en sevdiğin corbadir kendisi afiyet olsun kuşum ♥️
penbe_karisi nilsumm of aşkım senin menüde çok guzellk fakattt bu kadinnn kebap yiyinceeee yatana kadar mideee fesadı geçiyor doğum yapınca inşallah
demirrleydi_ penbe_karisi 34 haftalık oldum bebek sürekli kasılıyor ayakta kalınca bayılacak gibi oluyorum ben ya o yüzden basit yemekler yapıp geçiyorum evi toplayana kadar kaç defa oturuyorum 😂😂😂
nilsumm penbe_karisi Ayy aşkım bendede öyle ama soğan yiyince sabaha kadar uyuyamıyorum midemde kalıyor resmen onun için akşam yemeğinde soğan tüketmiyorum🫠
penbe_karisi demirrleydi_ ben de oturarak seçtim sonra yıkadım ilk defa sonra işte süzgeçin üstüne kattım kurudu bak şu an kavuruyorum 😁😁😁😁 sağlıkla kucağına inşallah ♥️💋♥️💋
DilekH penbe_karisi bugün için dolma biber, tavuk çorbası ve cacık yaptım Yarın içinde et çıkardım, et sote ve garnitürlü pilav yapacağım yanına da salata 🌸
ErsBegAs penbe_karisi mercimek çorbası, fırında kabak mücver, dondurucudan içli köfte.. maç var diye de poğaça kek yaptım 😍