deletedmom43191 penbe_karisi hiiiic fikrim yokkk 😔😔😔 buzlukta karalahana sarması var onu yapabilirim 😀😂
penbe_karisi Cimcime30 oh sana da afiyet olsun en sevdiğim Ama cesaret edemedim ocağım tertemiz 😁😁😁😁😁😁😁göze alamammm
Eren1 penbe_karisi Cimcime30 afiyet olsun maşşAllah diyyim ellerinize sağlık ben ne yapabılıyorum ne yiyebiliyorum grip ve gebelik bırlıkte mıdem zaten dünden razıyızmış mahfoldum kızlar
Baklavaseverim deletedmom43191 Ayy ben de lahana mı sarmaya yeltensem bu gün asla durmayan kızımla canım istedi ayol 🤣🤣
penbe_karisi Cimcime30 kız biz ev temizliyoruz ama sürekli o demirleri yağlanıyor ya da üstünde kalınca cinnet geçiriyorum 😁😁😁🤣😁🤣😁🤣zaten temizlik hastalığım varr 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭
myangelson penbe_karisi evde bebe olunca yemekleri 2 günlük yapıyorum 😂😂 dünden kalan yemekler candır 😂 Yeşil mercimek yemeği belki erişte ekleyecek çorbaya ceviririm onu😄 Domates salçalı bulgur pilavı Cacık yaparım tamam 😄 Oğlusuma da şeftali elma muzlu meyve püresi yapacağım elimdeki muzu değerlendireyim 😄
penbe_karisi myangelson en güzeli kafa rahat mutfak temizzz😁😁😁 bizde fazla kalınca kızımla öğlen yiyoruz akşama farklı yemek mecbur 🤣
Dinolisoo Benim menü kuru fasulye, şehriyeli pilav, cacık, turşu. Eşimin ayılıp bayıldığı benim hiç sevmediğim bir gün
abdulhamit penbe_karisi ben varya hiçbir şey yapasim yok çocuğum için anca kalktım mercimek çorbası yaptım kendimi iyi hissetmiyorum 😔 canımda öyle başka şeyler istiyorki nedir anlamadım etrafımda söylemek istediğim kimsede yok insan var ama söylemek istemiyorum 😏benden bugünlük sadece çorba 🤣
penbe_karisi abdulhamit kizzz mercimekkk corbasindan ala yemek mi var afiyet şifa olsun minik kuşa ♥️💋
demirrleydi_ penbe_karisi ayy ıspanak uğraştırıcı o kadar ayakta kalamam belim kırılır etli bamya mı yapsam bilmedim ette buzlukta 😂😂
Dinolisoo penbe_karisi ay aslında normalde yerdim ama hamilelik başladığından beri salçalı yemeklere nefret başladı asla yemek istemiyorum eşimde hastası. Bugüne kadar yapmadığım çeşit yemek yoktur ikinci tabak istediği tek yemektir😂😂😂