Hande_tn Merhaba benim 6 Ekim için doğum tarihim alındı aşırı heyecanlıyım muhakkak sizde öylesinizdir aynı dün doğum yapacak annelerle tanışalım kim hangi şehirde nasıl bi doğum planladınız süreci beraber takip edelim 🥰
Esssr Hande_tn benim ikinci gebelik 6 ekim suni sancı ile doğumu başlatacak doktorum. Ankaradayım ben sizler ?
Mavispembis1_ Zge12 Efulie hilalcgm tturta Madamebubu nurr55 Brnnnn BCNU ArdenArmin Heyecanlar nasıllll hazır mıyız 😍🥲🥲
Esssr Hande_tn sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. İlki normal doğum oldduğundan ikinciyide normal denemek istiyorum
Hande_tn Mavispembis1_ bende ikinciyi bundan hemen sonra düşünüyorum inşallah sizin üçüncüymüş çok güzel olmalı ama süt verme durumları nasıl oluyor yardımsız yapılabilir mi
Mavispembis1_ Hande_tn benim 4. Ayda birden sütüm azaldı rengi mavimsi oldu tuzlu oldu meğerse hamileymişim oğlumda bıraktı sonra zaten emziremedim o yüzden ☺️
Hande_tn Efulie 🥰sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin rabbim bebeklerimize siz spinal mi epidural mi olucaksınız yada genel karar verdiniz mi
hilalcgm Benim de 6 ekimde sezeryan olucam sorunsuz geçer inşallah hrpimizinki. Ankaradayım bu arada ben dd
Hande_tn Efulie bende spinal olucam doktoruma ısrarla sordum epidural ve spinal beraber yapalım diye gerek yok dedi bel ağrısı olma ihtimali açısından daha konforluymuş
heyecanli1anne__ Hande_tn ankaradayıım ilk gebeliğim pazartesi günü suni sancıyla başlıycak doğumum inşallah 🥲
Esssr heyecanli1anne__ ayyy ayynı bende hem heyecan hem stres hem korku herşey var. Hangi hastanede olacaksın ? Medicalpark batıkent benimki