ErsBegAs Kızlar bebeğim bu aralar memenin ucunu almaya daha meyilli oldu o dudak dışa değil içe kıvrılıyor 😞🥲 hep yara oldum… taktik var mı ya nasıl vermem lazım ağzına??
Gokturkmom_ ErsBegAs bebeği yanlış pozisyonda tutuyorsunuz yüksek ihtimalle yaranın sebebi o silikon uç ile emzirmeyi denediniz mi ?
bsrayksl2 Veriş pozisyonunu iyi ayarlayın göğüslerinizi parmağınızla sıkıştırıp verin ve onun hareketi kavraması için sürekli yapın umarım alır 🥹 emzirmenin anne bebek bağıyla çok ilişkili olduğunu düşünüyorum pes etmeyin alır mutlaka
ErsBegAs bsrayksl2 2. Ayımıza gireceğiz ctesi 🥲 son zamanlarda çıktı bu moda normalde rahattım max süt kanalım tıkanırdı şimdi meme ucu başladı
bsrayksl2 ErsBegAs benim ilk doğumum da meme ucu yarası oldu çok ağrımıştı anestol iyi gelmişti ama çok iyi yıkamak gerek bebeğe vermeden 🥹 bi kere olup iyileştikten sonra bir daha olmuyor
ErsBegAs Gokturkmom_ tüm pozisyonları denedim ağzını açmıyor tamamını verdiğimde tükürüp ucunu alıyor 😞 silikon uö sütte azalma yapıyormuş 😞
Gokturkmom_ ErsBegAs hayır yapmıyor ben 2ay o şekilde emzirdim sonrasında Bebekte sizde alışmış oluyorsunuz emzirmeye
Denizj ErsBegAs ne uyguluyosun yara için? Lansinohun kremini sür sonra buzdolabı poşetiyke kapat meme ucunu minik bi yaram vardı geçirdi. Nemli tutmak gerekiyor