umynurr nurssmom aa bendede aynisi var ikinkat 3 kat suruyorm ama kirpikler yok gibi bende gunestemi yandilar noldu kirpiklerime diyorjm🤣🤣🤣
Cileklipizza Bebissever son güne kadar aynıydım 😅suni sancıyla doğurdum en son epidural aldım 2. Çocuğumda da 40 ı tamamladım suni almaya gidicekken suyum patladı bi kaç saat öncesinde 😅
umynurr nurssmom ben gecen gun yaptim ve gercekten yoklar gitmsler bndee rimel bitti herlde diyip rimeli attm ama rimel sucu yokms🤣🤣🤣
Simsiyahh aybalasmom yalancı sancıyla gerçek sancıyı ayırt edebilmek için gerçek sancı aynı dakika aralıklarla geliyorsa atıyorum önce yarım saatte bir oluyor bu kısalıyor 15 dk sonra 10 böyle belli aralıklarla geliyorsa bu gerçek sancı öyle arada bir gelip daha gelmiyorsa o yalancı oluyor
aybalasmom Simsiyahh teşekkür ederim🥰. Bazen ağrı giriyor belim bacaklarım fena ağrıyor uzun da sürüyor, ayakta durdum diye mi uzun süre yattım diye mi acaba diyip düşünüyorum. Sizin bahsettiğiniz gibiyse birkaç kez yaşadım o da saniyelik girip çıkıyordu
Deletedmom_290 Asenassmom epıdural bende ıstemıyorum o rısklı olabılıyormus normal doğum merak edıyorum açıkçası ılk gebelıgım oldu ıcın bazende dıyorum ufacık kızlar doğum yapıyor Dıye kendımı ole motıvw edıyorum
Asenassmom Deletedmom_290 kaç yaşındasınız benimde ilk dogumumdu yani inşallah sağ saglim kucağınıza alırsınız 🫶🏼
Gullu1094 aybalasmom yalancı sancı beline giriyor bazende kasıklarına ağrı girip cikiyor anlarsın bnce ama gelip geri geçiyor dinlenince kas ağrısı geçmek bilmiyor
aybalasmom Gullu1094 yaa çok teşekkür ederim, inşallah anlarım. Bel ağrısını da yorgunluktan ağrıyor diyip önemsemem diye korkuyorum skjdkddjd. Çok değişik bi şey ya🤭🥹
meteniinannesi aybalasmom Bu gece benim içinde çok zor geçti ya dün sadece 1 odayı süpürdüm kasık ağrısından yamuldum resmen. +olarak 1 haftadır adet gibi ağrı çekiyorum
aybalasmom meteniinannesi çok geçmiş olsun, artık hemen yoruluyoruz ağrılarımız oluyor. Zaman yaklaştıkça ağrılar artarak devam edecek galiba🥲
thegirlinahood Aloska kahverengi pembesi leke gibi göründü önce sonra bildiğiniz topagimsi bir parçayı gelen. Zaten sonraki gün de dogurdum😅arkadaşlarımın hikayelerinden duyduğum kadarıyla herkeste böyle dogum öncesi gelmeyedebiliyor ama. O nişanı farkedersiniz muhakkak kaçırma ihtimali olmaz ama adet kanaması gibi sivi değildi yani bir kanama olmadığı belliydi.
aybalasmom tugba0305 Allah affetsin çok fena bir şey yaaa. Ne uyutuyor ne oturtuyor insanı. Ben de çok yaşadım, sürekli yumrukla vurasım geliyordu rahatlatsın diye, magnezyum da iyi geliyor, geçmiş olsun
Simsiyahh aybalasmom bacak ağrısı için doktorunuza sorun onun için magnezyum veriyorlar diye biliyorum bel ağrısı da yaşanıyor çünkü bebek büyüyor içimizde o da ister istemez bel ağrısı yapıyor
meteniinannesi tugba0305 Ben hamileliğim boyunca yaşadım yaşıyorum 34.haftamdayım ama üşümeme rağmen ayaklarım yanıyor, sabit kalamıyorum sürekli hareket ettirmek istiyorum çok gıcık bir his
tugba0305 meteniinannesi kesinlikle berbat bir his daha önce yaşamamıştım.Bebek doğmadan uykunun tadını çıkar diyorlar ama uyuyamıyorum.Gündüzleri mide bulantısından çubuk kraker dışında birşey de yiyemiyorum 1.trimester dönemi felaket geçiyor bende