Deletedmom_290 2kizannesi30 27 . Haftam dün akşam ılk defa böle bır sancı hıseetım kaşığımdan vurup belıme ağrı gırdı adet sancısı gbı ılk kasıga vurup hanı bele vurur ya o sekılde oldu ve gectı normalmı acaba çünkü bel ve boşluklarım sızladı resmen
2kizannesi30 Deletedmom_290 haftan çok erken mis dinlendik de geçiyorsa ağrın korkma ama geçmiyor sa bir doktornla görüş derim 😌
2kizannesi30 Deletedmom_290 onu edemem tarifsiz birşey acı eşiğim çok düşük benim ben bile doğurduysam 🫣 Sezeryan diye ağladım istedim en son kafasi çıkıyor saçi elimde ıkınma geldikçe ikin dediler ve kızım çıktığı an çok rahatladım 🥹
Deletedmom_290 2kizannesi30 gecıyor anıden dün ılk defa geldı böle bır ağrı boşluğuma vurdu sanırım baskı yapuyor bana ole demıstı bebek buyudukce baskı yapar dıye
2kizannesi30 aybalasmom banada bakılm Çarşamba günü ne kadar olmuş kilosu 😌 şikayetlerim var bklm neler dick
gulo21_ nurssmom ayyy dediğin o kadar doğru ki korkuyla geçiyor benimde hamilelik biraz geç oldu acaba bebeğe bişey oldu mu acaba kalbi ne durumda iyimi şuan kapalı kutu bilemiyoruz ki
nurssmom gulo21_ evet ilk dönemler o korku oluyor sonra haraket etmeye başlayınca rahatlıcam diyorsun ama bazen uyuyor uyanmıyor yine insanı korkutuyor. Sonra doğuyorlar nefes aldı mı diye insan kontrol etmeye başlıyor. Anneliğin her zamanı endişe duyuluyor maalesef 🥺
2kizannesi30 aybalasmom su sızıntısı enfeksiyonma baktrcm büyük ihtimalle açılmama bakar benim ilk kızımda su sızıntısında apar topar doğuma aldılar bunda almazlar inşallah
Elf85 Bebek bezi büyük bir bütçe tutuyor. Kimi prime diyor. Fiyatlar aşırı pahalı Kimi diyorki molfix harika Kimi başka şey diyor.
Deletedmom_290 Elf85 molfıx en uygunu suan kampanya var Heryerde 400 ama ben 130 tl aldım 3 tane paket aldım yarın yıne bır kaç paket alıcam doğmadan önce bulunsun Dıye ama kactane alsam bılmedım bukdr uygunken numaralar 1-2 aldım alcam ama kaç alcam Bılmıyorum
tugba0305 Merhaba hamilelik döneminde huysuz bacak sendromu yaşayan var mı daha 7.haftada uyku yok zombi gibi geziyorum evin içinde
aybalasmom tugba0305 Allah affetsin çok fena bir şey yaaa. Ne uyutuyor ne oturtuyor insanı. Ben de çok yaşadım, sürekli yumrukla vurasım geliyordu rahatlatsın diye, magnezyum da iyi geliyor, geçmiş olsun
meteniinannesi tugba0305 Ben hamileliğim boyunca yaşadım yaşıyorum 34.haftamdayım ama üşümeme rağmen ayaklarım yanıyor, sabit kalamıyorum sürekli hareket ettirmek istiyorum çok gıcık bir his
Deletedmom_290 2kizannesi30 mıgrostan aldım ama magzaya gıt dırek onlıneda hepsı yok Bıde onlıneda sleppy ıslak mendıl fıyatı farklı magzadan ben 3 paket bebek ıslak mendılını 44 tl aldım yarın yıne alcam stok yapım ıslak mendılde ucuz geldı sonra pısman oldum almadığıma