AsilveAnnesi hemsiregebe hamile kalmadan once gittim pko lusun dedi cocugunolmasi icin tedavi sart dedi. Oyle bir sey yokmus tabii ki gayette hamile kaldim akillanmamis olacagim ki gecen haftalarda yine gittim bebegin suyu cok fazla dedi ben yine cok agladim ve yine oyle bir sey olmadigini öğrendik. Ben bu tarz seyler yasadim siz memnunsaniz devam edin elbette sadece paylasmak istedim
dygal ozgeya bende evlenince tayin nedeniyle geldim evet dediğiniz gibi markete bile izmire gideceğiz nerdeyse hiç alışamadım 🤦🏻♀️ Neyse ki çok yakın her an gidebiliyoruz , evet içimiz rahatladı bekleyeceğiz artık heycanla 🙏🏻☺️
Dnzcngz NeziheAyalp merhaba bugün doğum sözleşmemi imzaladım ama zam var mı yok mu anlamadım çünkü bana 3750tl doğum fiyatı ayrıca standart süsleme ve fotoğrafçı eklettim 5020 tl ile anlaşma yaptılar. Zamdan önce verdikleri fiyattı bende hiç karıştırmadım fiyatlar artmadımı diye 😊
NeziheAyalp Dnzcngz Ay bişi daha soracağım 🙈ödemeyi nakit mi yoksa kredi kartla taksitndirme yaptırdın .. ??
Muhendis Gulsah7171 medicalpark Zekeriya Güner’e gidiyorum çok memnunum. Muayene ücreti 175tl, doğum 4300tl süsleme ve fotoğraf hariç. Kendisi riskli gebeliklerde de uzman 22 haftalık hamileyim hiç sorunumuz olmadı.