Dnzcngz NeziheAyalp Zam gelmeden öncekileri biliyordum ama şimdi zamm geldi cuma günü görüşücem tekrar. Zamdan önce doğum 3750tl idi. Standart fotoğraf ve oda süslemesi 5020tl idi. İstediğiniz fotoğraf ve süsleme türüne görede fiyaflar gittikçe artıyordu. Ama şimdi doğum 4300tl olmuş sanıyorum. O yüzden tam bir fikrim yok. Bende Cuma günü gidip anlaşma yapıcam doğumuma az kaldı çünkü.
Gzddgd Dnzcngz gece gece beni öyle mutlu ettin ki arkadaşım Allah senide tüm gebeleride mutlu huzurlu bir hamilelik yaşatsın hepimize kolay doğumlar 😘
Dnzcngz Gzddgd Teşekkürler canım ama birşey yapmadım aslında bildiklerimi paylaştım☺️ Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin.
ozgeya dygal Aynen ben aslen İzmirliyim zaten,evlenip Manisa’ya geldim.Manisa’da içime sinen bir doktor olmadı o yüzden bildiğim yeri ve doktoru tercih ettim. Evet benimki bu cuma 8 Mart’ta.
dygal ozgeya ben de izmirliyim 🙈 izmirden sonra manisa çok zor oldu benim için hele hastaneleri 🤦🏻♀️ O yüzden aynen izmire devam bu arada kontorolümüze gittik sıkıntı yok volkan hoca dönmeden gelmeyecek gibi benim kız ☺️
Dnzcngz NeziheAyalp merhaba bugün doğum sözleşmemi imzaladım ama zam var mı yok mu anlamadım çünkü bana 3750tl doğum fiyatı ayrıca standart süsleme ve fotoğrafçı eklettim 5020 tl ile anlaşma yaptılar. Zamdan önce verdikleri fiyattı bende hiç karıştırmadım fiyatlar artmadımı diye 😊
Ba-mu dygal merhaba bende manisadayim 29 haftalık hamileyim gediz tıp uğur sezene gidiyorum çok memnunum bi bakmani tavsiye ederim doğum grantmedikal de olucak
ozgeya dygal Malesef ben de alışamadım,2,5 sene oldu ama hala yabancı gibiyim buraya.Her şey için izmir’e gidip geliyorum. Ohh sevindim iyi bari senin de için rahat olacak en azından💕
Dlkkoge Gulsah7171 bende gülin okay ı tavsiye ederim gayet ilgili bir doktor nezaman ulaşmak istesem hiçbir sıkıntı yaşamadım.
dygal ozgeya bende evlenince tayin nedeniyle geldim evet dediğiniz gibi markete bile izmire gideceğiz nerdeyse hiç alışamadım 🤦🏻♀️ Neyse ki çok yakın her an gidebiliyoruz , evet içimiz rahatladı bekleyeceğiz artık heycanla 🙏🏻☺️
Rrraaaiiinnn Merhaba can hastanesine gidiyorum aliağa ile arasindaki mesafe izban ulaşımı ile kolay olur. Muayene 95 tl oldu doğumda 4000 tl şimdilik fiyatı bilginiz olsun. Sada hastanesini kimse bana önermedi ondan t4rcih etmedim. Diğer hastenelrde evime uzak kalıyordu aliağa izmir dışı sayılır evinize yakın yer olması çok önemli bence
Adaverta Rrraaaiiinnn can hastanesi zaten Ocak’ta zam yapmamış mıydı? Tekrar mı yapmış 🙈 3100 diye hatırlıyorum fiyatını
AsilveAnnesi hemsiregebe hamile kalmadan once gittim pko lusun dedi cocugunolmasi icin tedavi sart dedi. Oyle bir sey yokmus tabii ki gayette hamile kaldim akillanmamis olacagim ki gecen haftalarda yine gittim bebegin suyu cok fazla dedi ben yine cok agladim ve yine oyle bir sey olmadigini öğrendik. Ben bu tarz seyler yasadim siz memnunsaniz devam edin elbette sadece paylasmak istedim