supermooomy 0zlemy evet ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyormuş şu an net hissediyorum ben akşamları böyle bir meyve falan yiyip uzandığımda babası ve ablası bile hissediyor miniğimizi🫶🏻🥰 ama ilk gebeliğimde 20-22 yi bulmuştu bu denli hissetmem
begumm01 hizlivecocuku hımm bu son gittiğinde bacak arasını gördüler mi gördülerse kızdır bence gördüler mi🌸
visnelicheescake 0zlemy Ben Mart ortası sonirim olacağım 13+5′im doktorum cinsiyeti gördü bir daha ki aya netleştirelim dedi🥹
0zlemy visnelicheescake ayy inşallah gönlünden geçen olur sağlıklı olsun da bebiş gerisi hikaye vallah 🥹 hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💖💖
kizinaasikanne 0zlemy 14+5 teyim kasık ağrıları var ara ara elektrik çarpmış gibi oluyor 🙈 ikinci hamileliğim oğlum olucak inşallah 🤲🏻
0zlemy kizinaasikanne sağlıkla kucağına alırsın İnşaallah bende de o ağrılar var baya zorluyor atlatırız inşallah 💖
Bububu hellacmom doktorum günde bir bardak ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti. Bende 14.haftalarda grip olmuştum
ozlememrem Merhaba kızlar 15+1 karnınızın alt kısmında ağrı hissediyor musunuz böyle sızlama batma gibi bir şey 🥹
kizinaasikanne 0zlemy amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻❤️ biraz çekeceğiz 4-4,5 aya kadar ama olsun değer her şeye ❤️