Bimiyendis 0zlemy bugün tam 16 haftalığız. Zar zor öğrendik göstermedi paşam. Erkek bekliyoruz. Ama ben çok halsizim kaşıntılarım var, bulantılarım devam ediyor. Hiç rahatım yok
0zlemy Bimiyendis bende de halsizlik sürüyor mide bulantısı var İnşaallah bir an önce hepimiz atlatırız bunları 🥹💖
Artemiss_ 0zlemy Benim de yeniye kadar yoktu ama artık bi buradayım diyor gibiii. Aman görünsün diğer türlü göbek mi bebek mi uzaktan belli olmayınca daha kötü gibi geliyor. 😁
begumm01 hizlivecocuku Evet bende 13 haftalık kıza benzetmişti cumartesi de netleşti kız olduğu🥰 Neden ki ikisinden de ayrı ayrı işte ne güzel maşaallah
hizlivecocuku begumm01 çok istiyorum çok da seviniyorum ama 13 haftalıkken erkek dedi başka bir doktor sonra kız dediler o yüzden emin olamıyorum
0zlemy supermooomy aaa hareketleri hissetmeye başladın mı ya bende merak ediyorum acaba ne zaman hissedeceğim diye 🥹
supermooomy 0zlemy evet ikinci gebeliklerde daha çabuk hissediliyormuş şu an net hissediyorum ben akşamları böyle bir meyve falan yiyip uzandığımda babası ve ablası bile hissediyor miniğimizi🫶🏻🥰 ama ilk gebeliğimde 20-22 yi bulmuştu bu denli hissetmem
Bimiyendis 0zlemy ay amin inşallah, dün içmeyeyim ilacı bakalım ne olacak dedim.. gördüm ebemin örekesini 😅
hellacmom Haftadan gidiyorum mart ortası denildi ilk gebeliğim allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bu hafta boğaz acısı oluştu ıhlamur içmek istiyorum ama bazıları yasak yazıyor var mı fikriniz
Bububu hellacmom doktorum günde bir bardak ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti. Bende 14.haftalarda grip olmuştum
eylemlinaaa 0zlemy benimde mart ortası veya mart sonu gibi doğum gözüküyor şuan 14+3 günlüğüz henüz cinsiyet öğrenmedik sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🙏
begumm01 hizlivecocuku hımm bu son gittiğinde bacak arasını gördüler mi gördülerse kızdır bence gördüler mi🌸