Nil_19 Kızlar merak ediyorum bebek hareketlerini be zaman hissettiniz ilk? 17 haftalık hamileyim 4 ay oldu hiç bişey hissetmiyorum arada kasık ve karnımda sızı oluyo o kadar. Ne kıpırtı, kalp atımı, gaz hareketi hiç bişey hissetmiyorum göbeğim de çıkmadı pek. Kontrole 1 hafta var çok tedirginim😕
Gokceeee Nil_19 Bende 18 haftalik oldum yeni bi kac kere karnim pitladi o kadar normal canim doktor 20 de hissedersin demisti
Zgekomur Nil_19 acele etme 17.haftada hissetmemen çok normal ben 23.haftada fln hissetmiştim ilk ... haklısın insan bir an evvel hissetmek,iyi olduğundan emin olmak istiyor ama haftan küçük henüz . Hele ilk gebeliğinse seninde 22-23.haftayı buluyor 👼🏼
Gulsah7171 GamzeCan canım bende 18 haftalığım dün ilk kez göbeğimin sağında 3 tane pıt pıt pıt hissettim bebek hareketi böyle mi olur aceba ilk kez hissediyorum böyle
Nil_19 DlstM Forumda okuyorum 12-13 haftasından beri hissedenleri görünce diyorum acaba bende mi sıkıntı var
Gulsah7171 GamzeCan hem korktum hem sevindim ilk defa olunca bekliyorum sürekli olsun istiyorum ama olmuyo sadece 1 kere oldu oda dün bugün heyecanla elim karnımda bekliyorum 🙏🏻😍
Nil_19 Zgekomur İnşallah canım ilk gebeliğimde bebeğin kalbi 8 haftalıkken durmuştu ödüm kopuyo yine aynı şeyler olursa diye.
GamzeCan Gulsah7171 hep olcağı günlerde olcak canm benm birazcık sabır🤗 22. Haftadan sonra biraz daha belirgin hissedersin ama yinede 28 e kdar hergün düzenli hareket bekleyip kendini strese sokma😘
Yalinn8 Nil_19 onlar ne kadar kabullenmek istemeseler de bebis hareketi diil canim, o yuzden hic kiyaslama😉 en gec birkac haftaya hissedersinn
Zgekomur Nil_19 hiç korkma içini ferah tut güzel düşün güzel olsun 🙏🏼 Sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına 👼🏼
Hhhzzzlll3545 Nil_19 ben 17 de pit pit atma hissetmistim 19 20 lerde baya tekme atiyodu detaylida doktor ilk gebelik yeni hissedersin demisti ama benimki at kosturuyodu her bebek ve hamilelik farkli olabilit canim merak etme bi kac haftaya hissedersinn😊
Hhhzzzlll3545 Nil_19 aminn canimevett vallaa canindan bi parkca karnin da kipir kipr gercekten coook guzel bi duyguu sag saglim kucagimiza alalimdaa 😊
Ssraa GamzeCan 28den sonra mı düzenleri takip etmek gerekir acaba? Biz 23olacağız da bazen hiç hissetmiyorum bazen aşırı falan bunun şuan bir önemi yok mu
Ssraa Nil_19 elini koyduğunda durabilir ama😁 bazen ürküyorlar sanırım ben ellemediğimde fıkır fıkır elimi koyayım dediğimde bi duraksıyor😁
GamzeCan Nil_19 kıyamam yaa bende öyleydim bide birine göstermek istediğimde falan aslaaa hareket etmezdi bekleyince olmuyor😂