twomam https://mutluresim.com/image/XrMLDZ Kızlar bugün regl bitişimin 18.günüüü ama test henüz bu halde döngüm 35 günde bir profesyonellerrrr sizce kaç güne pik yapar yarın ve ertesi güm yani(18.-19. Günler) yolculukta olacağımdan dolayı ilişkiye giremeyeceğiz :( bugünü değerlendirmemin faydası olur mu
emine717_ twomam bugünkü spermler 5. güne kadar canlılığını koruyabiliyor canım yani yani cuma ya da cumartesi gününe kadar canlı kalabilir 18 19da yunurtlama olursa Allah’ın izniyle yakalar sperm 🌸
emine717_ twomam test ne zaman koyulaşır yorum yapamıyorum çünkü benim testi bir anda koyu oldu yavaş yavaş koyulasarak değil yani
twomam Cimcime30 canım bugün durum böyle Ama eşim uzun süre araba kullandığı için hiç hevesli değil bu gece Pik değil gibi zaten bence ama bilemedim yime de çok yakın gibi duruyor değerlendirsek daha iyi olmaz mıydı :(
twomam @“Cimcime30”#p38093039ayy çok teşekkür ederim canım cevapladığın için dün değerlendirdik şimdi bugünü de değerlendirdik 🤭 Aslında yarın da yol üzerinde bir otelde konaklayacağız yarını da değerlendirsek mi sperm kalitesi bozulur muu
twomam Cimcime30 kocam yorgunum diyince bi moralim bozulmadı değil ya ilk defa böyle bir şey söyledi :( hayır bir de 2.ye benden çok o hevesliydi şimdi ben daha çok çaba gösterince hevesi kaçtı sanırım. Çok kızgınım inşallah değerlendiririm 🤣
twomam Cimcime30 canım değerlendiremedik sabah tekrar test yaptım sanki bugün tam pik yumurta yumurtlamadan itibaren mi çatlamadan itibaren mi 24 saat kalıyor
banukaya39 Cimcime30 rahatsız ediyorum sürekli ama ben hala pikmiyim dün akşam ve daha demin yaptım 2 tane havuç yedim daha çatlamamış sanırım dimi 🙈