sseymamoms _nejla_ bilmiyordum kuzum. Ama icimden bi ses yarın sabahı bekle diyor bilmiyorum🥹 yarın yapıcam inşallah moralim bozulmaz
_nejla_ sseymamoms chatgpt’de benim dedigimi desteklemisti o yuzden bu mantikla ilerliyorum 😅 ama sen kesinlikle icindeki sesi dinle ve yarin yaptiginda da haber ver mutlaka sonucu. Insallah vardir ve cikar 🤗🤗
sseymamoms _nejla_ mantıklı ama 😂😂 tamam yarın sonucu yazıcam takibe aldım zeten💖 güzel haberlerle gelirim inşallahhhhh
_nejla_ pembelotus gebelik testindemi pozitif gordun. Ya herkesin 1 hafta once belli oluyo testte daha hic o kadar erken ogrenemedim
_nejla_ filikkk Mahbuss superstar_00 Neva_aydn amamoms Orkidem8 mnearkn hera33 Elfksogl Zs3450 Cimcime30 sseymamoms Lovebaby27 pembelotus senos15 2melekannesi24 Alexandra_grekova ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatif 🤣 ya erken yada gercekten yok
pembelotus _nejla_ evet gebelik testinde gördğm sonrasında kürtaj olmak zorunda kaldım ben belkide o yğzden geç öğrendim 😕
_nejla_ pembelotus oyle dusunme regl tarihinden 3 4 gun sonra cok dusuk degerle ogrenip saglikli ilerleyen cok kisi var. Hersey nasip kismet
sepselin hera33 hahah 🙈🙈 kız bizim de tam tersi eşim ilaç kullanıyor tek sefer değerlendirebildik bu daha kötü 😀😆😆
_nejla_ senos15 cok iyi biliyorum o aciyi bence en iyi gebelik belirtisi. Insallah yaniltmaz bizu bu ay 🙃