NidaEzgi Merhaba amişler🙂 Antalya da yaşıyorum 11 haftalık hamileyim henüz yeni yani🙂 Antalya da gittiğiniz doktorları ve Doğum yapıp memnun kaldığınız hastaneleri paylaşabilir misiniz?
aasenamerve NidaEzgi merhabalar. Ben de Antalya da yaşıyorum 36 haftalık hamileyim. Uncalı meydan hastanesi Halil Ilgına gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında daha doğum yapmadığımdan birşey diyemem. Ama pek de içime sindiği söylenemez.
crescent_ NidaEzgi merhaba, medical park Derya Aksu’ya gidiyorum. 36 dayım. Doktorumdan çok memnunum. Doğum performansı için de çok güzel şeyler duydum hakkında. İnşallah bende de aynı etkiyi yapar doğumda, diye umuyorum. Hayırlı olsun hamileliğiniz😉
Deletedmom_26 aasenamerve merhabalar bende meydan hastanesinde hayriye hanıma gidiyorum hayriye hanımdan memnunum onunda yanında rahatım ve iyi anlaşıyorum doktorla aradaki bağda önemli ama halil beyi hep merak ettim içinize sinmeyen durum nedir acaba
Kelebek29 Figen demire gidiyorum özel klinik doğum Allah bu sefer nasip ederse memorial yada medstar düşünüyorum..doktorumdan inanılmaz memnunum.
NidaEzgi Kelebek29 ben de memorial çok istiyorum en yakın arkadaşım orda Ömer Özkan a ameliyat olmuştu estetik hastanenin ilgisi süperdi tertemizdi de ama Bilgi almadım henüz daha erken olduğu için hastaneden?merak etmiyor da değilim hani🙈☺
Busranagme Kelebek29 bende FİGEN demir E gidiyorum . 37 HAFTALIK hamileyim . Memorialde yapıcam nasipse dogumu 🤗🤗🤗
Kelebek29 Busranagme inanılmaz huzur veriyor bir kere 0 doktor egosu var buda çok önemli benim için. Ben daha çok çok yeniyim riskli.gebelikteyim ama olur Allah nasip ederse aynı doktora aynı hastaneye gitmeyi düşünüyorum fiyat ne çıktı hem hastane hem doktorumuz ne kadar alıyor ??
Busranagme NidaEzgi evet görüştüm . Doktorumla bu gün görüştüm 🙂 15 şubatta yapıyorum nasipse dogumu . 🙂))
MedineDinztrk İnanç Mendilcioğlu derim çok iyi kendi muayenehanesi var Halil ılgın da çok iyi uncalı meydan da ama çok sıra oluyor
NidaEzgi Deletedmom_26 gribim ve çok hastayım şu an aslında memnunum şu anki doktorumdan ama hastalığım konusunda çok duyarsız kaldı bence benim de canım sıkıldı açıkçası
aasenamerve Deletedmom_26 hayır hayır Halil beyden aşırı memnunum kesinlikle bir daha hamileliğim olsa yine kendisini tercih ederim. Ben hastaneden memnun değilim 😊 hastanenin eksiği çok fazla. 33. Haftada bebeğimizin erken doğum riski vardı ve o zaman öğrendim ki yenidoğan yoğun bakımı bile yok. olympos hastanesine gönderiyorlar bebeği siz uncalıda kalıyorsunuz düşünsenize böyle bi hastane olabilir mi. Ya da oda sayısı çok yok diye sezeryandan sonra 24 saatte çıkarıyolarmış normalde 48 saat kalması gerekirken. Ama halil bey hem telefonla hem yüzyüze beni hep rahatlattı. sonuna kadar tavsiye ederim Halil beyi 😊
Ruveydakilic25 NidaEzgi merhaba bende Antalya da yaşıyorum 23 haftalık hamileyim 😊 özel vitale hastanesine gidiyorum 😊
Zeynep01 Ruveydakilic25 bende vitaleye gidicem korkutelindeyim ama kontorellere vitaleye gelicem hangi doktor
Deletedmom_26 BraBykkolanc evet arkadaşım bende memnunumda halil beyi baya duydum kadınlar klübünde bile bahsetmişlee ama hayriye hanımla ilgili bilgi toplayamadım kimsedende bişey duymayınca merak ettim yoksa bende memnunum şuan hayriye hanımdan bide izmirden buraya gelin geldim yer yurt bilmeyince herkese sorar oldum böyle
Aysglslymn Kızlar 29 haftalığız bizde🙏🏻Ben gebeliğimin başından beri memorıal hastanesine gidiyorum evet ücret olarak gerçekten biraz yüksek ama ben gebeliğimden önce bir rahatsızlık geçirdim ve üç dört doktora gittim psikolojimi mahvettiler ve gereksiz birsürü işlem uygulamışlar arayış içindeyken memorıaldeki doktorumu tavsiye ettiler yaklaşımıyla gönlümü fethetti zaten rahatlattı beni sonra tedavimi oldum rahatsızlığım geçti ve üç ay sonra filan hamile kaldım kötü bir doktor geçmişim olunca direk hamileliğimde gülbin hanımın yanına koştum nasip olursa doğumum orda olucak😊🙏🏻