cakirbebek 29+6 haftalığım zaman yavaşlamaya başladı sanki. Bi sıkılıyorum sormayın ve korkuyorum .🤪 bel ağrım çok var ve geçmel bilmeyen vajinal mantarım. Sizde durumlar ne
Kiraz-tasar25 cakirbebek bende 30+3 haftalığım belim ağrısı çok oluyor bide erkek bebekler kaç haftalıkta geliyor bilen varmı
EsoMom_ cakirbebek bel agrıları sol boşluk ağrıları bitmiyor bacım valla yavaşladı zaman hemen doğsun istiyorum 😆😆😆😆 31+2 🥰🥰🥰
Gul1402 cakirbebek bende 32+2 deyim.. gerçekten artık zaman geçmiyor gibi . Sanki kızımı senelerce görmüyorum öyle bir özlem var içimde. Kavuşmak istiyorum artık. Bi yandan da korkuyorum insallah zamanında saglikli bir şekilde kucağımıza alırız
cakirbebek Kiraz-tasar25 erkeğe geç doğar diyorlar ama benim kızım gecikti sezaryen oldu . Buda mecbur sezaryen olcak
cakirbebek Gul1402 inşallah sağlıkla zamanında gelsinler birde cinsiyet tam tersi olunca ekstra heyecanlıyım😃
cakirbebek ppmerlina sezaryen olacağı için 21-25 Kasım arası dedi doktorum ama ben 25 i seçicem. Sen nerelerdesin bu arada canım ya🙃
ppmerlina cakirbebek ben buhranlara girip çıktım şimdi iyiyim kuzum ahahahshshs Bence de 25′i seç annesinin karnında beklesin kuzucuk 🤣🧿🌸
LeydiDaisy cakirbebek bende 29+6’yım 😅 ayakta kalınca bel ağrım fazla oluyor yoruluyorm artk gerçekten 1 saaten fazla dolanırsam dışarda mahvoluyorum 😪
Jrnfudjrjr cakirbebek bende 29 haftalığım ortalama gebelik 40 hafta sürüyor onu hesaplayınca aralığın ortasına denk geliyor kasım sonu aralık başı anneleri olucaz sanırım