Bebivekedi balım imkanın varsa sadece annenin ve eşinin annesini (seviyorsan) doğum bitene kadar bu ikisinin olması yeterde artar bile benim çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı beni özellikle yanında istediği için gittim o ne derse öyle planladım doğuma alınana kadar odasında fotoğraflarını çektim eşiyle odasını hediyeliklerini hazırladım ameliyata indiğinde 20 dakika sürdü bebeği getirmeleri odasına çıktım annesi aşağıda bekledi kv ve ben odasını ayarladık ısısını vs bebeğin babası bebekle ilgilendi arkadaşım odaya geldiğinde narkozluydu bu nedenle kimseyi aramadık 3-4 saat kendisine gelmesini bekledik bebeği emzirmesine yardım ettik bebeğin annesini tanımasına babasını tanımasına yardım ettik nescafe içirdik (daha kolay kendine geldi) 4. Saatin sonunda herkese bebeğin doğduğunu ziyarete gelebileceklerini söyledik arkadaşım ziyaretçiler için aldığı geceliğini giydi, bebek annesine ve emzirilmeye alışmıştı, arkadaşım kendisine geldiği için insanlar gelmeden aile fotoğraflarını çektik sonrasında insanlar geldi her gelen şok geçirdi işte nasıl böyle ayaklandı falan diye ama biz hiç takmadık yapabilirsen böyle yapman çok iyi olacaktır arkadaşım hala verdiğim en doğru karar diye kendine gelmeden kimseyi kabul etmeme konusunda, sende sağlıkla huzurla bereketle kucağına al bebeğini balım 🩷🥹