1991c Mesajlarınız için çok teşekkür ederim hamile kalmak için çok dua etmiştim ama hayırlısını dilemek gerekiyomuş gerçekten allah hakkımızda hayırlısını versin 😔
1991c Selam arkadaşlar iki gün önce bu başlığı açmıştım bugün başka bi dra gittim ve bebeğimi gördük kalp atımıda vardı çok şükür. 7+0 adetime göre gebeliğim ama kese 5,5 haftalık geç döllenme olduğu için gözükmemiş. Benim gibi buralarda umut arayan arkadaşlar için yazmak istedim drlar her ihtimali söylüyor. Boş deseler de umudunuzu kaybetmeyin 💓
Nil123 1991c Tam dediğimiz gibi oldu çok sevindim canım🙏🏻 Rabbüm hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤗
enfla 1991c cok sevındmmm cnm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn🤲🏻🤗 demıstım baska doktora gıt degıs dıe bak gordun mu ınsaallah budn sonrası stressız guzel gecer 🤲🏻🧿🤗
Bebeginehasret 1991c canm benmde boş gebelik olmustu ama 10. Haftaya kadar beklenmesi gerek demisti 2 doktorumda o yuzden bekle derim 8 9 haftadan once aldirma derim
Bsrakzmn 1991c canım biraz bekle derim ve tek bir doktora takılıp kalma bizim akrabamıza 10 haftalık bebeğe boş kese yarın gel kürtaj ol deyip yolladılar şans eseri başka doktora gitti ve kalo atışları bile duyuldu