miniminibiri 2205 Aa öyle olabileceğini bilmiyordum benim vardı ama yeterli bulmamışlardı suni sancı vermişlerdi
miniminibiri hayalperest2310 Evet öyle inşallah sağlıkla kolaylıkla kendi sancımızla bir avaz’da doğarlar
miniminibiri 2205 Evet bazıları hissetmiyor ben suyum gelip gidince bir parmak açıklık dediler ama ben sancı anı yere çöküyordum ağrıdan 😂
Emelcannn miniminibiri bizde 40 haftalık olduk sancılarım kasık ağrılarım bel ağrım var karnım düştü ama gelen giden yok kızım içerde rahat sanırım 😂
miniminibiri Emelcannn karnım bazen öyle yukardaki asla nefes alamıyorum 1 gün sonra 39 olucam bende, kızım 39+6da hiçbir şey yokken suyum gelmeye başladı doğum olmuştu bunda da aniden bir ışık bekliyorum bakalım 😂 sancı da çıkmıyor 20lerde hep
busetatli miniminibiri bende aynı durumdayım 38+5 bugün ama belirti yok nst de sancı yok 40 ı bekleyip yatış yapacak doktor daha fazla beklemeye gerek gormedi kendi sancım olmazsa suni ile doğumu baslatmayi planlıyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
miniminibiri busetatli Özel mi benim şehir hastanesi ama hiçbir planlama yok dün gittiğimde ne durumda gelir mi dedim yok dedi bide 🥲🥲 ne zamana kadar beklerler bilmiyorum 41 galiba
busetatli miniminibiri evet özel takipliyim doktorum 40 dolunca riske atmak istemem kakasını vs yaparsa falan diye düşündü gelişimi güzel çok şükür 40 olursa yeterli dedi. Tabiki hepimiz hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırız inşallah ☺️🤲🏻
Emelcannn miniminibiri benimde öyle ama sancılarım var 30-50 arasında gidip geliyo bazen artıyo ama gelmeye niyeti yok sanırım bekliyoruz hala gelmezse 41 de yatış verirler herhalde 😂
Slmshn miniminibiri ilk bebeğimi bekliyorum 38+6. Henüz geleceği yok. Moralim bozuldu . fiziksel olarak yorulduğum için gelsin diye bekliyorum ama 40 hafta dolmadan bebişlere doğmuyormuş muamelesi yapmak da haksızlık . Henüz büyüyecek günü varmış diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
miniminibiri Slmshn 40 hafta dolması bana uzun geliyor günümüz aynıymış 39a girince gelseler bari 🥲 aşırı zorlanıyorum ben artık kaç kiloydu en son bebeğiniz?
miniminibiri busetatli Devlette fazla bekliyolar malesef buda riskli inşallah kolaylık sağlıkla gelirler 🥰
miniminibiri Emelcannn iyi yine sancı olup artıyosa ümit var 😂 her nst de bir kere falan 40 50ye çıkar başka yok😂
miniminibiri Slmshn Banada 3300 civarı bişey demişti bence kiloları gayet ideal ama tabi gelesi yoksa bebelerin bilemem😂
Havin49_ miniminibiri bemde oğlumda doğmuyor doğmuyor dedim 39+5 te doğurdum bakalım bu sefer kaç haftalık gelcek