menemse bende dış gebelikte orda tedavi olmuştum benzer seyler yaşayınca sehir hastanesinde sezeryan olmuştum, Atatürkte normal doğuma zorlayabilirler gelen gidenn bakar dış gebelikteki gibi seyler yaşarım diye şehirde sezeryan öneren doktora direk sezeryan olmuştum. Pıhtılaşmam var kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada o sebeple doktor riske girme bence demişti. Malesef Atatürkte o sıkıntı var ellerinde deneme tahtasına dönüyorsun, doğru düzgün bilgi alamıyorsun, asistanlar zaten genelde tersleyerek cevap veriyor vs vs. Ama bi önceki rahatsızlığımda gamze hocadan çok memnun kalmıştım. Allah razı olsun beni akşam saatlerine kadar bekledi ameliyathane hazır olunca hemen almıştı ve bi tek ben vardım hastası istese evine gidebilirdi yanımdaki hastanın doktoru gitmişti evine mesela yarına kaldı sizin işlem diye ama gitmedi gamze hoca O yüzden Atatürkte gamze hocaya mı olsam dedim. Şehirde mesela doktordan memnundum ama bebeğimi tutup emziremedim ağrılarımdan çocuk aç kaldı hiç ilgilenen kimse yok, sancım yoktu ağrı kesici yaptırmamıştım ağrım olunca söyleyelim yapın dedim,önce tamam dediler, ağrım var diye gittik terslediler saati gelmedi vs dediler, yani bilmiyorum heryerde vicdan sahibi olan da var olmayan da var… Allah iyilerle karşılaştırsın 🤲🏻 nasipse ne zaman doğumunuz