tugrulunannesi ya bende pınar hocaya gidiyordum. 36. Haftamda tansiyon sebebiyle yatışım yapıldı. Sonrasında suni sancıyla doğum başlatıldı. Ama benim hiç açılmam olmadı. 3 gün suni sancı aldım. Ne yataktan kalkmama izin verdiler ne yürüyüş yapmama ne bi duş almama. 3 gün boyunca yatakta nstye ve seruma bağlı olarak açılma beklediler. İki üç saatte bir bir oda dolusu strajyerle birlikte açılmamı kontrole geldiler. Çok aferdersiniz her gelen asistan, stajyer bi baktı deneme tahtası gibi. Daha sonra artık dayanamadım eşimi aradım ne yapıyosan yap beni sezaryene alsınlar dedim 3 günün sonunda aldılar beni. Ameliyata da Pınar hoca gircekti diye konuşmuştuk ama girmedi. Kıdemli asistan yaptı ameliyatımı. O zaman ki ekip çok kötüydü şimdi onlar yok nasıldır bilmiyorum. Bende doğumdan sonra sebepsiz titremeler başladı. Doğumun ertesi günü tuvaletteyken titremeye başladım istemsizce kendimi durduramıyordum. Annem hemşirelerden yardım istemeye gittiğinde kaba bir şekilde ‘ yemek yiyoruz teyze görmüyo musun ’ diye cevap aldı ve kavga etti orda hemşirelerle. Ya dediğim gibi şimdi o ekip yok belki daha iyi koşullar vardır, daha iyi ekip vardır bilemem ama bir kere onu yaşadığım için bende kabus oldu. O yüzden bu sefer şehiri denemek istedim bende 😊