rabiatr amamoms dur bakalım belki yerleşmedir benim de adet ağrısı gibi sanki ya stres yapmamaya çalışıyorum ama ne kadar olursa işte ben perşembe sabahı bekliycem yapmıycam test falan ya
amamoms rabiatr bende çarşamba günü bi beta vereyim diyorum eğer daha da sökülmezse hiç test mest uğraşmayayım
amamoms ppmerlina bu süreçte her ay olumsuz dönüt alınca çok bunaldım kıskanclık değil ama arkadaş çevremde doğuran hamile kalanları gördükçe moralim bozulmaya başlamıştı uzaklaştım, şimdilerse duramadım yine geldim 🥲 çok yordu süreççç
demom samaa_ 1,5 senedir deniyoruz. 3.5 cm çikolata kistim var rahim filmi çektirdim sol tüpüm tamamen açık sağ taraf haf if tıkalı dedi inostol yumurta kalitesii arttırıcı takviyeler alıyorum 2 aydır ama ne. Bileyim olmadı galşba yine.
samaa_ demom sabir canim insallah vaktinde olucak bende oyle bekliyorum iste insallah guzel haberler aliriz
Bsr41 rabiatr regl gunlerimiz ayni bugun test yaptim negatif iliskinin ustunden tam 12. Gun bugun olsa cikardi umudumu kestim :(
sedefhamile amamoms bende hamile olanları duyunca seviniyorum bi yandan da acaba benim ne zaman olur diye merakla bekliyorum 15 aydır evliyiz bizde deniyoruz bakalım bat 4
amamoms sedefhamile ben pcosluyum tahminen benimde 4 ama şu gelen lekelenmeyi hala çözemedim söktü mü emin değilim bugün gidip kan veresim var