amamoms Pcosluyum bu aydan çok ümitliyim lekelenmem oldu regl sökmüyodur inşallah diye geceden beri uyuyamadım 😭😭 sizde durumlar nasıl
Mahbuss amamoms benimde 7 Ekim bekliyorum bakalım Bende de görüntüde pcos var. Hormonlar normal ama ona rağmen geç hamile kalıyorum 🤦
Mahbuss amamoms evet 2. Yi istiyoruz şuan İlk gebeliğim 3 sene sonra oldu De 2 ay önce hamileydim ama kimyasal oldu 2 sene sonra olmuştu oda Beklemedeyiz bakalım İnşallah hayırlı haberler alırız 🤲
rabiatr amamoms yarın yapsam mı yapsam mı bilmiyorum adetime 3 gün kaldı yarın 2 gün kalacak kararsızım 🥲😄
Bsr41 rabiatr regl gunlerimiz ayni bugun test yaptim negatif iliskinin ustunden tam 12. Gun bugun olsa cikardi umudumu kestim :(
amamoms rabiatr yaa bence bide günün geçince yap hemen ümitsizliğe kapılma geç döllenme vs oluyor ya bazılarında
rabiatr amamoms hiç umudum kalmadı adet olacak gibi ağrılarım başladı sadece göğüslerim de sızlama var o kadar
amamoms rabiatr az önce benimde pembe olan lekelenmem hafif kırmızıya dönmeye başlamış sanırım benimde adet söküyor ☹️
rabiatr amamoms dur bakalım belki yerleşmedir benim de adet ağrısı gibi sanki ya stres yapmamaya çalışıyorum ama ne kadar olursa işte ben perşembe sabahı bekliycem yapmıycam test falan ya