linsmea Deletedmom_787 canım sen sağlık ocağını yarın 9 da ara onlar sana söyler. Yada kendin gidip alabilirsin e nabıza 2 gün sonra düşebiliyor
cutebabymomm Deletedmom_787 kanda tabiki netleşecek daha regline de varmış ben reglime iki gün kala filan yaptığımda kaset test seninkinden çok çok daha silikti regl günü yaptığım erken gebelik testi ise net iki cizgiydi çok sasirmistim☺️ simdi 7+2 yiz. Rabbim senin de gönlüne göre versin.🐣
fatmanur3824 Deletedmom_787 ya öyle düşünme hep güzel şeyler düşün kaç tane test yapmışsın mutlaka biri negatif olurdu hepsi pozitif maşallah 🧿 😍
cutebabymomm Deletedmom_787 5 haftalıkken keseyi gördüm 6+4 de kalp atışını duydum🥰 ama çok kişiden kişiye değişiyor. Reglim 3 gün gecikince 763 beta değeri ile öğrenmiştim.😻
Deletedmom_787 fatmanur3824 koenzim q10 , omega3 ve folik asit ve magnezyum kullandım çatlama günü ve sonraki günlerde dahil o haftayı full değerlendirdik😅
Deletedmom_787 cutebabymomm anladım canım 💕🙏🏻🌸 eğer kanda da çıkarsa hamileysem bende 5+2 ye denk geliyor randevu alacağım da keseyi görmek için ondan sordum
sepselin Üçü de hatalı olamaz yaa bence de hamilesiinnn maşallah benim de 2 ekim darısı başıma ♥️ ben test yapmadım erken negatif çıkarsa üzülmeyeyim diye
atesvesu sepselin benim arkadaşım 2 seneyi geçkin çocuk istiyor kaç tane test yaptıysa pozitif ama kan veriyor negatif ben sadece umitlenmesin hemen kan versin diye böyle yazdım arkadaşım çok üzülüyor keşke yalancı pozitif gostermese ama hep ona denk geliyor
benberyy Deletedmom_787 hayir ya kotu düşünmeyin lütfen vesvese getirmeyin kendinize inşallah pozitif olacak 😇
fatmanur3824 Deletedmom_787 seni de darlıyorum kusura bakma ama koenzim q10 kendin mi aldın takviye olarak eczaneden doktor mı önerdi