Tugbakarciga Bir önceki adetim 3 şubattı (adetlerim düzenli olur) hemen sonra enfeksiyon hapı ve fitil kullandım. Bittikten sonra çalışmalara başladım. Dün kanda hcg baktırdım 0 çıktı. Göğüsümde aşırı acı var el değdiremiyorum ve akşam da tavuktan midem bulandı başım ağrıdı. Bi umut var mıdır ki. 3. Denemem 😞
AyEr Tugbakarciga canım benım rabbım bır an once kucagını doldursun uzulme hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın benım adetım 10 gun gecmıstı erken gebelık testınde cok az sılıklık vardı doktora gıttım kan verdım 70 kusurlarda cıktı belkı gec dollenme felan olabılıyor hemen test yapma bekle
Elifffcik67 Tugbakarciga bu ay da yok😔 ve seni çok iyi anlıorum 6 ay her ay bekledim ped almıodum adet olmıcam hamile olcam die ama allah 6 ay sonra ufak bi tedaviyle verdi rabbim.. senin de olacaktır ama bu ay diil doktora gittin mi peki hiç
Deletedmom344 Tugbakarciga Kuzum daha çok yeni olmaması çok normal. Her şeyine baktırdın mı gebelik öncesi? İdrar, kan değerleri, vitaminler, hormonlar vs. Allah’tan hayırlısını dile kuzum. Geç olsun, güç olmasın. Ovülasyon testini hiç denedin mi bu arada?
Tugbakarciga AyEr Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Bugün yarın adet olmam lazım ama bi belirti yok. Beklemekten başka çare kalmadı. Ama beklemek ve hüsranla sonuçlanması beni baya yoruyo
Tugbakarciga AyEr 9 aylık evliyim eşim çok istiyor bebeği benim aklımda yoktu ama bi deneyelim diyince ben de heyecanlandım istemeye başladım. 3 aydır da olmadı
Gurbetgelini Tugbakarciga sabret canım ben o bebeği 1,5 yıl bekledim şimdi iki kızım var. Doktor hiç bir sorununuz olmadığını dediyse stresi çok düşünmeyi bırak anı yaşa. Bak eşinin görevi çok oluyırmuş eşinle bu güzel günlerin tadını çıkar olur kafaya takmazsan. Bu gebelik işi kesinlikle kafada bitiyor eğer başka sağlık sorunu yoksa
Tugbakarciga Elifffcik67 geçen ay kahverengi leke gelmişti onun için gittim. Enfeksiyon var dedi hap ve fitil verdi. 2 ay daha bebek olmazsa adetli gel hormon bakalım dedi. Sanırım bu birinci ay. Yine bebek yok
Tugbakarciga Tugce1803 yumurtlama bakmıyorum düzenli olduğu için adet uygulamasına göre tahmini tüm günleri değerlendirdim
Elifffcik67 Tugbakarciga kaç aydır deniosun peki.. ben sabırlı davranmamıştım nisanda evlendim yazım ara kanamam oldu rahmimde polip varmış ona bakarken pcos teşhis edildi polipi aldırdığım ay pcos yüzünden iğne ve ilaç kullandım ilk ay gebe kaldım şükür.. düğünden önce ve sonra da bebek istiorum die bi sürü doktora gittim hepsi sorun yok dedi bi doktor söledi pcos var die.. sana en net söleyebileceğim doktor çok önemli gidebildiğin en iyi doktora git zira bebek isteyip de adet olmak insan pskolojine iyi gelmio 😁 sendrn ve bebekten önemi diil ben 4 saat uzakta başka şehre gidiodum iyi doktor die.. yani doktorunu iyi seç doğru tanı koysun sonrası gelio zaten 😊 ve hep umutlu ol çünkü eninde sonunda olacak 🤗
Tugce1803 Tugbakarciga canım bakmasan da tahmini şudur der tabi gün olarak sen bi say eğer 10.günü geçmişse gebelik yoktur maalesef
Tugbakarciga Yumurtlama gününü denk getirmek benim için çok zor. Eşim asker çoğu zaman göreve gidiyor. Bı ay denk geldi gitmedi. Diğer ay bu şansı bulamam sanırım. Havalar düzeldikçe görevler artıyor
Tugce1803 Tugbakarciga anladım canım benimde 20 şubat yumurtlama günüm adetimde 8 mart ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum 🙏🏻
Merve15 Bnde iki aydır istiyorum olmadı bu ay umutluydum ama dün adetim geldi. Mide bulantım istirfa etmem oldu iki üç kez göğüs uclarm da acıyor Du baş ağrısı filan ama maalesef 😔
Tugbakarciga Merve15 bu aydan ben de çok umutluydum. Hem tüm günleri değerlendirdim hem de enfeksiyon ilaçlarından sonra kanallar açılıyo hemen hamile kalırsın vs dediler. Oldu bu sefer diyordum
Merve15 Tugce1803 bence erken daha umutsuz olma daha vakit var birde kafaya takmamak düşünmemek gerekirmiş stres olunca da tutmayabilirmiş ama yapamıyorum
Tugbakarciga Elifffcik67 bunu ancak yazın yapabilirim sanırım. Ben öğretmenim çalışıyorum eşim asker görevlere gidiyor be siirtte yaşıyoruz. Buralarda gidemem ancak ankara vs olur. O da okullar kapandıktan sonra. O zamana kadar bekleyeceğim. Olmazsa yazın ben de iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Tugbakarciga Merve15 zaten sırf bu yüzden erkenden öğrenmek istedim. Aklımdan çıksın varsa var yoksa yok. Ama öyle olmuyomuş