ruzgar21 GozdeKB benımde böyleydi pik cnım yarın daha koyu olcak bugünü de değerlendir yarını da ben ilk aydan hamile kaldım
GozdeKB ruzgar21 ayyyy inşallah canım ya bazıları tam pik değil diyor ama bilmiyorum degerlendiriyim ☺️
GEBES3 GozdeKB yaırn tekrar aynı saatte yapın bundan koyuysa değildir eğer açıksa piktir canım testen teste koyuluk değişiyor çünkü
emine717_ GozdeKB Canım sperm sorunu varsa bugün dur oik olan ilk günü değerlendir yine bir gün boşluk bırak 3. Gün test siliklesmis ömür o günü de değerlendirebilirsin
ruzgar21 GozdeKB aynı markayı kullandım onun pik rengi böyle canım bugün kesin değerlendir yarın da koyu kalacak diğer gün silikleşecek
Cimcime30 GozdeKB dıyorum ya sana cnm eğer yarın yaptığında daha koyu olursa yarın pik olmaz sa bugün pık kınının pık böyle oluyor mesela ben
Cimcime30 GozdeKB valla ben bır dolu bır boş yapıyorum dün oldu yarınanolurnhanı sende öyle yapıyodun
GozdeKB Cimcime30 bugün olsun madem kimisi der ya yumurtlama öncesi birliktelik kız olur falan diye bende yumurtlama günü hangi gün o gün yapsam dedim bugün heralde 😃
GozdeKB Cimcime30 yapalım bakalım ne olacak kız mı erkek mi önce sağlıklı olması önemli tabiki 😊sol kasıgım çok ağrıyor ya
GozdeKB Cimcime30 benim ne olur cuma günü olmuştu en son bugün de olsa ne olur yarın mı yapsam önce sağlıklı olsun ama erkek istiyorum🙂