Baklavaseverim Zge12 Yaaa Rabbim hayırlısını versin inşAllah hayırlısıyla kucağına alırsın burada genel olarak iyi dileklerini okuyorum Rabbim kolaylık versin her şey güzel kalbin gibi güzel ve temiz ilerlesinn 😍😍
Zge12 Baklavaseverim canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim sende her zaman herkese güzel şeyler yazıp güzel dileklerde bulunuyorsun duygulandırdın gece gece Rabbim sanada tüm güzellikleri getirsin kuzum 😘😘😘🩷🩷🩷
ppmerlina Zge12 ayy duygulandım yaa Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah her şey yolunda gider de 1-2 ıkınmayla bebişini hemen kucağına alırsın sen bile anlamadan 😍🤲🏼🤲🏼
Zge12 ppmerlina kuşum benim Allah razı olsun amin inşallah hep birlikte sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun bebişlerimizi güzel kalplim rabbimde senin ne sıkıntın varsa gidersin mutluluk huzur versin 😘😘😘😘❤️❤️
Esssr Bende aynı şekilde pazartesiye kadar doğurmazsam suni sancı ile başlatacak doğumu. Benim 2. Doğumum olacak rabbim kolaylıkla sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Zge12 Esssr amin hayatım inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi benimde ikinci doğumum ilkindede suni almıştım
Zge12 ABC1 ilk gebeliğimde 40+2 haftamda suni aldım bebeğin suyu azalmaya başladığı için bu gebeliğimdede 40+1 de başlatıyor kuzum bebek önde gittiği için duruma göre karar veriyorlar