vuslatim34 helinefe bilmiyorum canım benim adetimin saati bile şaşmaz o kadar düzenli ama bize sebesiz diyorlar
Ank_ebr68 helinefe Ben bugün kan tahlili verdim tam idrar verecektim adetim başladı yikildim resmen rabbim size nasip etsin insallah benden bu kadar artık pes ediyorum çok yoruldum
helinefe Ank_ebr68 gerçektenmi çok üzüldüm .asla pes etme canım Allahtan umut kesilmez.hepimiz yorulduk kan vermekten test yapmaktan çok yıprandık .ama demekki rabbim bizide de bununla sınıyor . yinede sen pes etme asla
aysegul6648 Ank_ebr68 rabbim en yakın zaman da nasip eder inşallah doğru zamanı bekliyordur belki de bilemeyiz umutsuz olma
aysegul6648 Marayyy 5 ve üzeri hamile olduğunuzu gösterir benbhamile olduğumda degerim 6 çıkmıştı ve erken gebelik demişti doktor belki sizin ki de öyledir ama catlatma iğnesinin etkisi olur mu bilmiyorum
Ank_ebr68 helinefe kapılma olucak inşallah seninki aşılama sanirsam tutar inşallah dua edicem sana bol bol 🥰
helinefe Ank_ebr68 canım benimki klomen kullandım sinra ovitrelle iğne kullandım buğlgün 11. gün yarın kan vermeyi düşünüuorum ama senin gibi üzülmekten korkuyorum.
mryyanna vuslatim34 Benim de bugün sipariş ettiğim testler geldi 10 tane ve seninle aynıyız 9. gün iğneden sonraki biraz önce test yaptım negatif çok üzüldüm 😔