vuslatim34 helinefe evet yapsan iğnenin etkisi var mı yok mu anlarsın. Ama gebelik için henüz belli olmaz
mryyanna vuslatim34 Benim de bugün sipariş ettiğim testler geldi 10 tane ve seninle aynıyız 9. gün iğneden sonraki biraz önce test yaptım negatif çok üzüldüm 😔
vuslatim34 mryyanna benim iğnenin 11. Günü aşılamnın 9. Günü canım artık alışmışım negatifi görmeye hiç bişey hissetmiyorum bir kaç gün sonra tekrar yapacagım
mryyanna vuslatim34 Hiç çift çizgiyi görmedim canım iğnenin etkisine çıkar belki diyordum o da çıkmadı Rabbim hayırlısını versin kuzum inşallah bi kaç gün sonraya yükselir değerlerimiz🙏
vuslatim34 mryyanna bende hiç görmedim nasıl duygu bilmiyorum sadece hayal ediyorum.. amin kuzum inşallah burdan güzel haberlerimizi veririz
mryyanna helinefe İnşallah canım dayanamadım yaptım Bugün testler gelince bundan sonra bekleyeceğim pazar günü yaparım
helinefe mryyanna iğnenin 8 günu falan idrar testi yaptim negatifti.erken yaptirmışım .sonra kan verdim 4 .320 çıktı şimdi bekliyorum kafam çok karıştı
mryyanna helinefe 8. Günü erkenmiş kuzum ama şu an 13. Gün tam yapma zamanı gibi geldi bana değerin de umut verici bi değer yani ihtimalin var sanki