Sibel33_34 BurcuHamza bnde üzerinde suretsiz olanlardan buldum bakalım hepsiburadadan alıcaz inşallah güzel var suretsiz 75 tl civarında
BurcuHamza Sibel33_34 çok zor öyle bulmak.. Bende english Homedan arabalı aldım bakalım nasıl cikicak
BurcuHamza yyhulya bende ondan korkuyorum muhtemelen aldıklarım denk gelmicek çünkü ölçüler hep standart. Olmadi bende diktiricem mecbur
Gulsen1989 BurcuHamza 60 TL normalde almazdım zaten o paraya da toplu alışveriş için gitmiştik dedim çocuğu bı tane de olsa nevresimi olsun 🤣🤣 yoksa kumaş dikiş makinesi varsa evde de yapılır küçücük bişey zaten
Polo BurcuHamza güzel. Ben beğendim. English home dan aldıgım bir çok şey oldu Torba uyku tulumu Pandalı kundak Battaniye Bence güzel :)
Polo BurcuHamza hem online aldığım oldu hem mağzadan. Ben bi dönem hergün farklı yerlerden kargo bekliordum Oyüzden english home nası bi sürede geldi hatırlamıorm 😀 Kargo takipten bak hangi gün tealim dio
Polo BurcuHamza hımm tedarik ediyolar ozaman. Acil mi ? Eğer öyleyse mail at. Ben firmalara mail atıyorum kafamı karıştıran bişeler varsa ve kurumsal olan böyle firmalar cvp atıo