momica Doğuma girerken küpe kolye yüzük falan çıkıyor mu kulaklarımda piercing var ona göre önceden cıkarıcam tecrübeliler cevaplarsa sevinirimm 🥹🥹
Bimiyendis momica herşeyin çıkması lazım. Sonrasında da bir süre takmamanızı öneririm. Vücudunuz ödem yapabilir, bebeğe zarar vereblir vs
annelikyolculugumm momica eğer devlet hastanesindeyseniz doğumhaneye girmeden her şeyinizi yakınınıza teslim ediyorsunuz sadece ameliyat kıyafeti giydiriyorlar hiç bir şey kalmıyor üzerinizde takı kıyafet ne varsa
Hizliveofkeli Şimdi baktım doğum yaptığım gün sabah boynumda kolye varmış akşam yok. Demek ki çıkarttırmışlar. İyi ki denk geldim bu başlığa 😂
momica Hizliveofkeli ben de çıkarmaya başladım her an doğabilir diye kulaklar sıkıntıydı benim hepsini çıkarasıya doğurabilirdim 😌
DenizFerdi annelikyolculugumm oje sürmek vs falan da yasak diye biliyorum bilginiz olsun ojeniz varsa silin şimdiden
momica annelikyolculugumm özelde yapcam ama yine de kurallar aynıdır diye düşünüyorum teşekkür ederimm
momica DenizFerdi oje uzun süredir kokusundan dolayı kullanmıyordum zaten ama aklımızda olsun teşekkürler
geleneksel1annem momica valla instada infulucerlar gran tuvalet doğuruyorlar nasıl oluyorsa 😂 ama benim de ilk doğumda çıkartttırmışlardı
Papatyaaam1 geleneksel1annem sımdı bunu yazıyordum bende mıllet makyajla telefonla gırıyor doğuma ozeldemı acaba o ama sanmıyorum sunku ben geçen özelle konuştum es vs almıyoruz doğuma dedı bu ünlülerde nasıl gırıyolar