sseymamoms Ciciii ayyy kızlar şakamııı? Şimdi bu yazıyı okuyunca baktımda çizgi var acaba daha önce varmıydı😂😂😂 reglime daha 6-7 gün var
ylnydgd Normalde 6. Ayda falan çıkarmış ama bende de adet gecikmesi olmadan çizgi vardı hatta fotoğraf çekip arkadaşıma da atmıştım. Şu an 19 + 3 teyiz kızımla :) Chat gpt ye sorduğumda çok zayıf olduğun için erken cıkabilir demişti
Nadiyecelik_1 Ciciii normal o çizgi hep var ama gebelik olunca rengi daha belirgin daha keskin oluyor bende çok şaşırmıştım görünce 😅😅
Ciciii Nadiyecelik_1 evet öyleymiş hamileyken bazılarında adet gecikmesinden itibaren koyu oluyomuşşş
Dmadm16 İyi akşamlar kızlar, ben de 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Çizgi vajina üzerinde ve hafifti anlam vermemiştim.Şimdi yukarı doğru çıktı.İnşallah gönlünüze göre olur :) predictor test güvenilir 🤗
Lovebaby27 Ciciii evet hatırlıyorum öyle birisi post açmıştı ve hamile çıkmıştı doğruluğu varmı bilmiyorum 🤷♀️ 😂
sseymamoms Ciciii şuan bende düşünüyorum😂 valla pskolojik olarak hamilemiyim diye kafayı bozdum sanki ilk çocukmuş gibi🥹😂