Akseec Sadece belirli açıda şeffaf çizgi görünen awox test ile karşılaştınız mı kızlar yoksa direkt negatif midir?
Hizliveofkeli Akseec yok yere umut vermek istemem ama bence pozitif bu. ama değer daha çok düşük 5 falan belki.
Ciciii Akseec bence pozitif yaaa awoxsun kuruma yaptığını bile hiç görmedimm 1 senedir awox kullanıyorumm canım 😍
brco Akseec senin yine iyi çıkmış ben awoxla ilk yaptığım da içini açtım çok zor görünüyordu o da kamera filtresini siyah beyaz yapınca adet tarihim bugün anca kasetin üstünden gözüküyor burada da var gibi
Akseec Hizliveofkeli ama karşıdan 0 hiçbişey yok güneş açısına göre aradım buldum🫤 inşallah dediğin gibidir ya
Akseec Hizliveofkeli Ciciii Cimcime30 brco aysegulozak Kızlar bugün oynatmaya gerek kalmadan görünen bi çizgi var kdjdkdhd ama şeffaf yine bana negatif gibi geliyo hayırlısı diyelimmmm💫
Ciciii Akseec çok yenidir canımm belki ondandır bu kadar silik çıkması sabah tekrarla yine aynı olursa kesinlikle kan verrr 😍
Ciciii Akseec Yarın hamile olduğunu öğrenip şoklanırsın inşallah canım kısa süreli şokun geçince bizede haber verrrr 😂❤️❤️❤️
Akseec Ciciii eğer pozitif çıkarsa bayılabilirim mutluluktan 😂 şaka bi yana hemen etiketlicem sizi cici kadınım💓
Ciciii Akseec ay bekliyorummm heycanlaa ❤️ gerçekten burdaki herkes için test sonucunu haber verene kadar heycanlanıyorum umarım hepimiz bu ay hamileyizdirr ❤️❤️❤️
Akseec Ciciii bende aynıyım birisi pozitif olunca kendim olmuş gibi seviniyorum inşallah canım bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah😍🥰💓